Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237129840 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-FC2 okosóra (Fekete)


Cikkszám: JR-FC2 | EAN/Vonalkód: 6941237129840 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-FC2 okosóra (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-FC2 okosóra (fekete)

A Joyroom JR-FC2 lehet az Ön személyi asszisztense. Az okosóra több mint 107 sportmódot kínál, lehetővé téve ezzel a fitnesz állapotának nyomon követését. Ezen kívül figyeli a szívritmust, a vérnyomást és az oxigénszaturációt, valamint a stressz szintjét. IP68 vízállósággal rendelkezik, és biztonságosan alámeríthető körülbelül 1 méter mélységben 30 percig. Lehetővé teszi a bejövő hívások fogadását, értesítések olvasását vagy hangasszisztens indítását. A könnyen olvasható Retina kijelző biztosít hozzáférést a beállításokhoz és a funkciókhoz, és a számlap designok széles választéka lehetőséget ad az okosóra kinézetének személyre szabásához.

Nagy, könnyen olvasható kijelző
Az okosóra 1,32"-os Retina kijelzővel van felszerelve, amely kényelmes hozzáférést biztosít az értesítésekhez és a beállításokhoz. Ráadásul személyre szabhatja megjelenését több mint 100 számlap design közül választva. A számlappal könnyedén testre szabhatja a beállításokat.

Több mint 107 sportmód
A Joyroom JR-FC2 segítségével gondoskodhat a fitneszállapotáról. Az okosóra több mint 107 sportmódot kínál, beleértve a futást, kerékpározást, mászást, úszást és még sok mást. Az okosóra olyan paramétereket is rögzít, mint a vérnyomás, a vér oxigénszintje, a szívritmus és a stressz szintje. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljon riasztó tünetek esetén.

Kényelmes hívásfogadás
Párosítsa okostelefonját az órával Bluetooth-on keresztül, és kényelmesen bonyolítson hívásokat. A Joyroom JR-FC2 okosóra lehetővé teszi a bejövő hívások fogadását és elutasítását. A készülék HD telefonhívások kezdeményezését is lehetővé teszi.

Gyors hozzáférés az alkalmazásokhoz és beállításokhoz
Mostantól minden fontos funkció elérhető az ujjhegyénél. A Joyroom JR-FC2 okosóra lehetővé teszi a hangasszisztens használatát, az időjárás-előrejelzés ellenőrzését, hírek és új értesítések olvasását. Ezen kívül hozzáférést biztosít egy menstruációs naptárhoz, egy zárkioldó gombhoz, valamint távolról készíthet fényképeket vagy megtalálhatja az elfelejtett okostelefont vagy okosórát.

A csomag tartalma:
- okosóra
- töltőkábel
- tartalék szíj
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Joyroom

Modell: JR-FC2

Szín: fekete

Bluetooth verzió: BLE5.3+BT3.0

Akkumulátor kapacitása: 220 mAh

Töltési feszültség: 5V/500mA

Memória: 128 Mb

Vízállósági fokozat: IP68

Kijelző átló: 1.32"

Felbontás: 360x360

Méretek: 47 x 12.15 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett