Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237154644 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-BP560S Passzív Stylus toll (Fehér)


Cikkszám: JR-BP560S White | EAN/Vonalkód: 6941237154644 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-BP560S Passzív Stylus toll (Fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom passzív stylus toll JR-BP560S (Fehér)

Könnyítse meg az írást és rajzolást a táblagépén vagy telefonján. A Joyroom JR-BP560S passzív stylus toll sima működést és villámgyors válaszidőt garantál. A legtöbb érintőképernyős eszközzel kompatibilis, és kényelmes felhasználói élményt nyújt. A készlet tartalmaz egy tartalék hegyet és egy speciális kesztyűt is, így bármikor ráhelyezheti kezét a táblagép képernyőjére.

Sima és kellemes használat
Mostantól kényelmesen jegyzetelhet, rajzolhat a táblagépén, vagy játszhat. A Joyroom stylus magas érintési érzékenységgel rendelkezik és zökkenőmentes, kényelmes munkát tesz lehetővé. Felejtse el a késéseket és élvezze a precizitást! Ráadásul a mellékelt kesztyűvel kényelmesen rányomhatja kezét az okostelefon vagy táblagép képernyőjére anélkül, hogy véletlen megnyomna valamit. Mondjon búcsút a csukló fájdalmának!

Használat kényelme
A termék rendkívül könnyű és kellemes tapintású. Tökéletesen illeszkedik a kézbe a kényelmes használat érdekében. Továbbá, a passzív stylus nem igényel töltést, Bluetooth kapcsolatot vagy alkalmazások használatát. Ez azt jelenti, hogy mindig használatra kész lehet! A termékhez egy mágneses védőkupak is tartozik, amely megvédi a hegyet a sérülésektől.

Speciálisan tervezett hegy
Szerezze meg a szükséges precizitást és jegyzeteljen, emeljen ki fontos információkat a dokumentumokban, sőt, akár rajzolhat is akadálytalanul. A Joyroom stylus kerekített hegyének köszönhetően több szögben is vezethető. Egy tartalék hegy is mellékelve van - könnyedén kicserélheti, ha szükséges.

Széles körű kompatibilitás
Felejtse el a kompatibilitási problémákat. A Joyroom passzív stylus tökéletesen működik a piacon kapható legtöbb érintőképernyős eszközzel. Android okostelefonok és táblagépek, iPhone-ok, iPad-ek - bármilyen eszközt is használjon, mostantól kényelmesen rajzolhat, jegyzetelhet, és még sok minden mást is csinálhat!

Márka
Joyroom

Modell
JR-BP560S

Szín
Fehér

Stylus típusa
Passzív

Anyag
ABS, alumínium ötvözet, szilikon

Átmérő
9mm

Hossz
178mm

Kompatibilitás
LED / OLED érintőképernyős eszközök

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett