Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116783112 Márka: JOYROOM

Joyroom Jbuds (JR-BC1) ANC vezeték nélküli fülhallgató - fekete


Cikkszám: JR-BC1 Black | EAN/Vonalkód: 6956116783112 | Márka: JOYROOM

Joyroom Jbuds (JR-BC1) ANC vezeték nélküli fülhallgató - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom Jbuds (JR-BC1) ANC vezeték nélküli fülhallgató - fekete Merülj el a hangvilág varázslatos világában a Joyroom Jbuds (JR-BC1) vezeték nélküli fülhallgatókkal, elegáns fekete színben. Ezek az innovatív fülhallgatók nemcsak stílusosak, hanem számos fejlett funkcióval is rendelkeznek, amelyek minden zenei vagy telefonos élményt egyedivé tesznek. Fő előnyök:- 4-mikrofonos aktív zajcsökkentő technológia: 35dB mély zajcsökkentést biztosít, így minden hangélmény csodálatos lesz.
- ANC hívás zajcsökkentő technológia: Kiemelkedően tiszta hívásélményt nyújt az audio interferencia megszüntetésével.
- 13mm dinamikus hangszóró: Kiváló minőségű hangot biztosít, lehetővé téve, hogy a zenét a legmagasabb minőségben élvezd.
- IPX4 vízállóság: A fülhallgatók izzadság- és esőállóak, így tökéletes társak az aktív életmódhoz.
Műszaki adatok:- Bluetooth verzió: V5.3
- Zajcsökkentés: Körülbelül 35dB±2dB (körülbelül 22-23dB)
- Bluetooth hangdekódolás: AAC, SBC
- Támogatott protokollok: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
- Működési frekvencia: 2402-2480KHz
- Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 35mAh
- Tok akkumulátor kapacitása: 380mAh
- Fülhallgató készenléti ideje (csatlakoztatva): Kb. 48 óra
- Fülhallgató töltőbemenet: 5V 30mA
- Tok töltőbemenet: 5V 1A
- Töltőbemeneti port: Type-C
- Fülhallgató töltési idő: Kb. 1,5 óra
- Tok töltési ideje: Kb. 1,5 óra
- Vízállóság: IPX4
- Anyag: ABS+PC
- Súly: 48g
4-mikrofonos aktív zajcsökkentés Az előrehaladott 4-mikrofonos technológiának köszönhetően a Joyroom Jbuds (JR-BC1) lenyűgöző, 35dB-es zajcsökkentést kínál. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben elmerülhetsz a kedvenc zenéidben vagy koncentrálhatsz a telefonhívásra anélkül, hogy a környezet zavaró hatásai befolyásolnának. Ez a funkció biztosítja, hogy minden hang tiszta, intenzív és teljes mértékben átható legyen. Zajrendszer csökkentő technológia hívások közben (ANC) Ne csak hallgass, hanem beszélj is megszakítás nélkül az ANC zajcsökkentő technológiával. Ezek kizárják a háttérzajt, így minden telefonhívás rendkívül tiszta lesz. Legyen szó a zsúfolt város utcáiról vagy egy vonatútról, hívásaid mindig tiszták és zajmentesek lesznek. 13mm dinamikus hangszóró Tapasztald meg a legmagasabb minőségű hangot a 13mm dinamikus Joyroom Jbuds hangszóróval. Ez az erőteljes hangszóró gazdag és mély hangminőséget biztosít, lehetővé téve, hogy teljes mértékben elmerülj kedvenc zenéidben. Nem számít, milyen zenei műfajt kedvelsz, ezek a fülhallgatók kivételes hallgatási élményt nyújtanak. IPX4 vízállóság Felejtsd el az izzadás miatt aggódást egy intenzív edzés során vagy a hirtelen esőt egy séta közben. Az IPX4 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy ellenállnak az izzadságnak és kis mennyiségű víznek. Tökéletes társak futás közben és változó időjárási körülmények közepette utazáskor. Megbízható műszaki paraméterek Ezek a vezeték nélküli in-ear fülhallgatók lenyűgöző műszaki specifikációkkal rendelkeznek, mint például a Bluetooth V5.3, támogatják a HSP, HFP, A2DP, AVRCP és az AAC és SBC hangdekódolást. Egy 35mAh-s akkumulátor a fülhallgatókhoz és 380mAh a tokhoz, hosszú zenehallgatási vagy hívási időt biztosítanak. Ezenkívül a gyors töltés lehetséges az USB Type-C portnak köszönhetően, és a tok többször is feltölti a fülhallgatókat anélkül, hogy külső forrásra lenne szükség. Stílusos dizájn és kényelem Nemcsak a funkciók szempontjából kiválóak, de a Joyroom Jbuds (JR-BC1) is stílusosan néznek ki. Minimalista, fekete dizájnjuk vonzza a figyelmet, így tökéletes kiegészítője bármely stílusos szettnek. Ezenkívül az ergonómikus forma kényelmes viseletet biztosít hosszabb időn keresztül, legyen szó zenehallgatásról vagy hosszú telefonhívásokról.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett