Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116758110 Márka: JOYROOM

Joyroom Funpods vezeték nélküli fülhallgató (JR-FB2) - kék


Cikkszám: Joyroom Funpods Series JR FB2 True Wireless earphones Blue | EAN/Vonalkód: 6956116758110 | Márka: JOYROOM

Joyroom Funpods vezeték nélküli fülhallgató (JR-FB2) - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom Funpods vezeték nélküli fülhallgató (JR-FB2) - kék Fedezd fel a hangzás új dimenzióját a Joyroom Funpods (JR-FB2) - kék, vezeték nélküli fülhallgatóval. Merülj el a lenyűgöző hangminőségben a legújabb Bluetooth 5.3 technológiák és az egyedülálló JL-AD6973D4 chip segítségével. Felejtsd el a nehézkes kábeleket, és élvezd a nagyszerű hangzást bárhol is vagy. Ismerd meg ennek az innovatív kütyünek minden előnyét! Fő előnyök: - Fülei kényeztetése - A 13 mm-es dinamikus meghajtó erőteljes hangzást és HiFi audiót biztosít, minden hangjegyet intenzívebbé téve.
- Hihetetlen lejátszási idő - Hosszú üzemidő 35 óra 70%-os hangerőnél, és 7 óra egyetlen használat esetén. Gyors töltés - 10 perc töltés akár 1 óra hallgatást biztosít!
- Bluetooth 5.3 és automatikus újracsatlakozás egy lépésben - Nagyobb ellenállás az interferenciával szemben, alacsonyabb energiafogyasztás és automatikus újracsatlakozás a tok kinyitásakor.
- Alacsony késleltetés - Az alacsony késleltetési technológia (65ms) biztosítja a hang és a kép tökéletes szinkronizálását, kiváló élményt nyújtva filmnézéskor és játék közben.
- Kivételes zajcsökkentési technológia - Kiváló hívásminőség a DNS Enhanced Calling segítségével, amely kiküszöböli a háttérzajt és tiszta hívásokat biztosít.
Műszaki adatok: - Bluetooth verzió: V5.3
- Bluetooth hang dekódolás: AAC, SBC
- Protokoll támogatás: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
- Akkumulátor élettartam: 7 óra (70%-os hangerőnél)
- Teljes lejátszási idő: 35 óra (70%-os hangerőnél)
- Beszélgetési idő: 5 óra (70%-os hangerőnél)
- Tok akkumulátor kapacitása: 400 mAh
- Működési frekvencia: 2402-2480KHz
- Vízállóság: IP54
- Anyag: ABS+PC
- Fejhallgató súlya: 3g
- Nettó súly: 37.6g
13mm dinamikus meghajtó Éld át az erőteljes hangzást egy 13mm-es dinamikus meghajtóval. A Joyroom Funpods (JR-FB2) HiFi hangzást kínálnak, kedvenc dalaid olyan hangrezgésekké alakítva, amelyeket még sosem tapasztaltál. Hosszú üzemidő és gyors töltés 7 óra lejátszás egyetlen töltéssel, és akár 35 óra a tokkal. Emellett 10 perc töltés 1 óra további hallgatási időt biztosít, zökkenőmentes élvezetet nyújtva kedvenc zenéid számára. Bluetooth 5.3 és automatikus újracsatlakozás Az előrehaladott Bluetooth 5.3 chip stabil kapcsolatot és alacsony energiafogyasztást biztosít. Emellett az automatikus újracsatlakozás a tok kinyitásakor még egyszerűbbé teszi a fülhallgató használatát. Alacsony késleltetés és kiváló hívásminőség Az alacsony késleltetési technológiának (65ms) köszönhetően a Joyroom Funpods (JR-FB2) garantálja a hang és kép tökéletes szinkronizációját. Emellett a DNS Enhanced Calling kiküszöböli a zajokat a tiszta hívásokért. IP54 vízállóság Az időjárási körülményektől függetlenül a Joyroom Funpods (JR-FB2) megőrzi a kiváló hangminőséget. Az IP54 vízállósági osztályuknak köszönhetően ellenállnak az esőnek és az izzadásnak, ideálisak az aktív életmódhoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett