Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116758127 Márka: JOYROOM

Joyroom Funpods Vezeték nélküli fülbe helyezhető fejhallgató (JR-FB2) - Fekete


Cikkszám: Joyroom Funpods Series JR FB2 True Wireless earphones Black | EAN/Vonalkód: 6956116758127 | Márka: JOYROOM

Joyroom Funpods Vezeték nélküli fülbe helyezhető fejhallgató (JR-FB2) - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom Funpods Vezeték nélküli fülbe helyezhető fejhallgató (JR-FB2) - Fekete Fedezd fel a hangzás új dimenzióját a Joyroom Funpods (JR-FB2) vezeték nélküli fülbe helyezhető fejhallgatóval - fekete színben. Merülj el a lenyűgöző hangminőségben a legújabb Bluetooth 5.3 technológiák és a különleges JL-AD6973D4 chip segítségével. Felejtsd el a bosszantó kábeleket, és élvezd a kiváló hangzást bárhol és bármikor. Ismerd meg, milyen előnyöket kínál ez az innovatív kütyü! Fő előnyök: - Hallható élvezet - A 13 mm-es dinamikus meghajtó erőteljes hangzást és HiFi hangminőséget biztosít, minden hangjegy intenzívebbé válik.
- Hihetetlen lejátszási idő - Hosszú lejátszási idő 35 óra 70%-os hangerőnél, és 7 óra egyedi használat esetén. Gyors töltés - 10 perc töltés akár 1 óra hallgatást biztosít!
- Bluetooth 5.3 és egy lépéses újracsatlakozás - Magasabb ellenállás az interferenciákkal szemben, alacsonyabb energiafogyasztás és automatikus újracsatlakozás a tok kinyitásakor.
- Alacsony késleltetés - Az alacsony késleltetés technológia (65ms) biztosítja a hang és a kép tökéletes szinkronizálását, kínálva a kiváló filmnézési és játékélményt.
- Kiváló zajcsökkentő technológia - Kiváló hívásminőség DNS Enhanced Calling segítségével, ami kiküszöböli a háttérzajt és tiszta hívásokat biztosít.
Műszaki adatok: - Bluetooth verzió: V5.3
- Bluetooth audio dekódolás: AAC, SBC
- Protokoll támogatás: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
- Akkumulátor élettartam: 7 óra (70% hangerőn)
- Teljes lejátszási idő: 35 óra (70% hangerőn)
- Beszélgetési idő: 5 óra (70% hangerőn)
- Tok akkumulátor kapacitása: 400 mAh
- Működési frekvencia: 2402-2480KHz
- Vízállóság: IP54
- Anyag: ABS+PC
- Fejhallgató súlya: 3g
- Nettó súly: 37.6g 13mm dinamikus meghajtó Tapasztald meg az erőteljes hangzást egy 13mm-es dinamikus meghajtóval. A Joyroom Funpods (JR-FB2) HiFi hangminőséget kínál, és átalakítja kedvenc dalaidat olyan hangrezgésekké, amelyeket még soha nem tapasztaltál. Hosszú működési idő és gyors töltés 7 óra lejátszási idő egyetlen töltéssel, és akár 35 óra a tokkal együtt. Emellett 10 perc töltés 1 órányi további hallgatási időt biztosít, megszakítás nélküli zenehallgatást garantálva. Bluetooth 5.3 és automatikus újracsatlakozás A fejlett Bluetooth 5.3 chip stabil kapcsolatot és alacsony energiafogyasztást biztosít. Ezen felül az automatikus újracsatlakozás a tok kinyitásakor még egyszerűbbé teszi a fejhallgatók használatát. Alacsony késleltetés és kiváló hívásminőség Az alacsony késleltetés technológiának (65ms) köszönhetően a Joyroom Funpods (JR-FB2) tökéletes szinkronizálást garantál hang és kép között. Ezenkívül a DNS Enhanced Calling kiküszöböli a zajokat, így tiszta hívásokat biztosít. IP54 vízállóság Függetlenül az időjárási körülményektől, a Joyroom Funpods (JR-FB2) kiváló hangminőséget biztosít. Az IP54 vízállósági osztály révén ellenáll az esőnek és izzadságnak, tökéletes választás aktív életmódhoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett