Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116732585 Márka: JOYROOM

Joyroom Dual Hinge tok iPhone 14 Plus tok állvánnyal és gyűrűtartóval fekete


Cikkszám: JR-14S3 | EAN/Vonalkód: 6956116732585 | Márka: JOYROOM

Joyroom Dual Hinge tok iPhone 14 Plus tok állvánnyal és gyűrűtartóval fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Páncélozott iPhone 14 Plus tok a Joyroom Dual Hinge sorozatból beépített fogantyúval/gyűrűtartóval fekete színben Ha tökéletes tokot keresel az iPhone 14 Plus készülékedhez, amely teljes védelmet és stílusos megjelenést biztosít, akkor a Joyroom Dual Hinge egy telitalálat! Ez a páncélozott tok két részből áll: egy vastag, rugalmas TPU bélésből és egy merev PC műanyag keretből. A sarkok megerősítéseinek és az érzékeny gomboknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy telefonod védve van a sérülésektől. A tok kimenetekkel rendelkezik a csatlakozók és hangszórók számára, így szabadon használhatod a telefon összes funkcióját. Ennek a toknak az egyik legfontosabb előnye a futurisztikus, katonai megjelenés. A kijelző és a kamera körüli emelt élek további védelmet nyújtanak a telefonod számára. De ez még nem minden - a Joyroom Dual Hinge beépített forgatható és összecsukható gyűrűtartóval is rendelkezik. Ez a tartó nagyban megkönnyíti és javítja a telefon kézben tartását, és lehetővé teszi a függőleges vagy vízszintes támasztást, ami ideális például filmnézéshez vagy alkalmazások használatához. Ideális megoldás azoknak, akik értékelik a stílusos megjelenést és a telefonhasználat kényelmét.

Műszaki adatok:
- Márka: Joyroom
- Sorozat: Joyroom Dual Hinge
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Készülék modellkód:
- A2632
- A2885
- A2888
- A2887
- A2886
- Szín: fekete

A Joyroom Dual Hinge tok főbb jellemzői az iPhone 14 Plus készülékhez:
- Páncélozott kivitel - a Joyroom Dual Hinge tok egy vastag, rugalmas TPU betétből és egy merev PC műanyag keretből áll, amely megvédi a telefont a sérülésektől és karcolásoktól.
- Megerősítések a sarkokon - a tokot speciális sarokmegerősítésekkel látták el, amelyek további védelmet nyújtanak a telefon esései és ütések ellen.
- Érzékeny gombok - a Joyroom Dual Hinge toknak speciális gombjai vannak, amelyek lehetővé teszik a telefon összes funkciójának kényelmes használatát a tok eltávolítása nélkül.
- Beépített gyűrűtartó - a tok beépített, forgatható és összecsukható fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a telefon kézben tartását, és állványként is funkcionál, így függőlegesen és vízszintesen is megtámasztható a telefon.
- Futurisztikus és katonai megjelenés - a Joyroom Dual Hinge tok egyedi, futurisztikus és katonai megjelenésű, így elegáns kiegészítője lehet telefonodnak.

Jól átgondolt kialakítás A borító rugalmas keretből, kemény hátlapból áll. A megerősített sarkok elnyelik az ütések energiáját, amely egyenletesen oszlik el a tok felületén. Átfogó védelem Az egyedi kialakítás biztosítja, hogy a kiegészítő a teljes okostelefonházat védi. Készüléked védőpáncélba kerül, amely megvédi minden veszéllyel szemben. Könnyű és biztonságos összeszerelés A kialakításának köszönhetően a kiegészítő könnyen le- és felvehető. Ráadásul anélkül, hogy kárt tenne a házban. Még évek használata után is a készülék úgy nézhet ki, mint új korában! Emellett nem kell aggódnod az esetleges elmozdulás miatt. Emelt élek Az enyhén emelt élek további biztonságot nyújtanak a kijelző és a kameralencse számára. Nem számít, hogyan helyezed le a telefont, biztos lehetsz benne, hogy ezek az elemek nem karcolódnak meg. Precíz kivágások Az átfogó védelem ellenére a tok továbbra is szabad hozzáférést biztosít minden szükséges porthoz, érzékelőhöz és hangszóróhoz. Az eszköz kényelmes használata nincs korlátozva semmilyen módon. Könnyen csatlakoztathatod töltődet, és a hívások vagy értesítések hangja nem tompul szükségtelenül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett