Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116732516 Márka: JOYROOM

Joyroom Dual Hinge tok iPhone 14-hez állvánnyal és gyűrű tartóval fekete


Cikkszám: JR-14S1 | EAN/Vonalkód: 6956116732516 | Márka: JOYROOM

Joyroom Dual Hinge tok iPhone 14-hez állvánnyal és gyűrű tartóval fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Armored iPhone 14 tok a Joyroom Dual Hinge sorozatból, beépített tartóval / gyűrű tartóval fekete színben Ha olyan tokot keresel az iPhone 14-edhez, ami teljes védelmet és stílusos megjelenést biztosít, akkor a Joyroom Dual Hinge egy telitalálat! Ez a páncélozott tok két részből áll - egy vastag, rugalmas TPU bélésből és egy merev PC műanyag keretből. A sarkoknál található megerősítéseknek és az érzékeny gomboknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a telefonod védett a sérülésektől. A tok emellett kivágásokkal rendelkezik a csatlakozóknál és hangszóróknál, így szabadon használhatod a telefon összes funkcióját. A tok egyik legfontosabb előnye futurisztikus, katonai megjelenése. A megemelt élek a képernyő és a kamera körül extra védelmet nyújtanak a telefonodnak. De ezzel még nincs vége - a Joyroom Dual Hinge beépített, forgatható és összecsukható gyűrű tartóval is rendelkezik. Ez a tartó nagyban megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a telefon kézben tartását, és lehetővé teszi annak függőleges vagy vízszintes elhelyezését, ami például filmnézés vagy alkalmazások használata közben ideális. Ez egy tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a telefon stílusos megjelenését és kényelmes használatát.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Sorozat: Joyroom Dual Hinge
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14
- Eszköz modellkód:
- A2649
- A2881
- A2884
- A2883
- A2882
- Szín: fekete

A Joyroom Dual Hinge tok fő jellemzői iPhone 14-hez:
- Páncélozott kialakítás - a Joyroom Dual Hinge tok vastag, rugalmas TPU betétből és merev PC műanyag keretből áll, amely védelmet nyújt a telefon sérülései és karcolásai ellen.
- Sarkok megerősítései - a tok speciális megerősítésekkel van ellátva a sarkoknál, amelyek további védelmet biztosítanak az esések és ütések ellen.
- Érzékeny gombok - a Joyroom Dual Hinge tok speciális gombokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a telefon minden funkciójának könnyű használatát anélkül, hogy le kellene venni a tokot.
- Beépített gyűrű tartó - a tok beépített, forgatható és összecsukható fogantyúval van ellátva, amely megkönnyíti a telefon kézben tartását, és állványként működik, amely lehetővé teszi a telefon függőleges és vízszintes elhelyezését.
- Futurisztikus és katonai megjelenés - a Joyroom Dual Hinge tok egyedi, futurisztikus és katonai megjelenésű, amely elegáns kiegészítővé teszi telefonodat.

Átgondolt kialakítás A tok egy rugalmas keretből és egy kemény hátrészből áll. A megerősített sarkok elnyelik az ütközési energiát, amely egyenletesen oszlik el a tok felületén. Teljeskörű védelem Az egyedi kialakítás révén a kiegészítő az okostelefon teljes házát védi. Eszközöd védőpáncélba lesz burkolva, amely megvédi minden veszélytől. Könnyű és biztonságos felszerelés Kialakításának köszönhetően a kiegészítőt könnyű fel- és levenni. Ez a tok a telefon házát semmilyen módon nem karcolja meg. Még hosszú évek használata után is úgy nézhet ki, mint új korában! Emellett nem kell attól tartanod, hogy a tok véletlenül lecsúszik a készülékről. Megemelt élek A tok enyhén megemelt élei tovább biztosítják a kijelző és a kamera lencséinek biztonságát. Bárhogy is helyezed le a telefont, biztos lehetsz benne, hogy ezek az elemek nem karcolódnak meg. Precíz kivágások A teljeskörű védelem ellenére a tok továbbra is szabad hozzáférést biztosít minden szükséges porthoz, érzékelőhöz és hangszóróhoz. Az eszköz használatának kényelmét semmilyen módon nem korlátozza. Könnyedén csatlakoztathatod a töltőt, és a hívások vagy értesítések hangja sincs feleslegesen elnyomva.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett