Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116743833 Márka: JOYROOM

Joyroom Classic Series JR-FC2 okosóra hívásfogadás funkcióval / IP68 védettség - fekete


Cikkszám: Joyroom FC2 Classic Series Smart Watch (Make/Answer Call) Black | EAN/Vonalkód: 6956116743833 | Márka: JOYROOM

Joyroom Classic Series JR-FC2 okosóra hívásfogadás funkcióval / IP68 védettség - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom Classic Series IP68 Okosóra - Fekete (JR-FC2)

Egy klasszikus megjelenésű, de számos okos funkcióval rendelkező órát keres? Válassza a Joyroom JR-FC2 okosórát, amely méri a vérnyomást, lépésszámot számol, edzésprogramokat javasol és egyben csatlakozik a telefonjához, hogy hívásokat fogadhasson. Ez a modell még a legnagyobb technológiai rajongókat is meglepheti. A Joyroom okosóra több tucat beépített alkalmazással, több mint 100 egyedi számlappal és több mint 100 sportmóddal rendelkezik. Segít javítani a fittséget, kommunikálni szeretteivel, figyelni az egészségére... A beépített funkciók száma szédítő lehet. Emellett az óra klasszikus, időtlen megjelenésű: az 1,32 hüvelykes kerek tok és a fém korona üzleti stílushoz és smart casual viselethez is illik. A Joyroom JR-FC2 több mint egy okosóra!

A legfontosabb előnyök a Joyroom FC2 Classic Series JR-FC2 okosóránál:

- Száz funkció egy órában. A beépített alkalmazásoknak köszönhetően használhat jelszavas védelmet, hangasszisztenst, időjárás-előrejelzéseket, naptárat, határidőnaplót, ébresztőt, időzítőt és sok más lehetőséget.
- Lehetővé teszi a telefonhívások fogadását és indítását, bármilyen körülmények között magas hangminőséget biztosít. Az óra a Bluetooth 3.0 modullal csatlakozik az okostelefonhoz.
- Minden hírt közvetlenül az órájáról olvashat. A kijelző valós időben megjeleníti az SMS- és szociális üzeneteket (Skype, Twitter, Facebook, WhatsApp és még sok más).
- Számos telefonmodellel kompatibilis, többek között: iPhone, Samsung, Xiaomi, Oppo. Az óra párosítható iOS (8.0 vagy újabb verzió) és Android (4.4 vagy újabb verzió) rendszerekkel.
- Gondoskodik kényelméről. A Joyroom okosóra rendelkezik egy okostelefon helymeghatározó funkcióval, és értesítést jelenít meg, ha túl sokáig ült egy helyben.
- Gondoskodik fittségéről. 107 sportmód révén támogatja a különféle fizikai tevékenységeket, például a futást, kerékpározást, hegyi túrázást, úszást, edzőtermi edzést és jógát.
- Gondoskodik egészségéről. Ellenőrzi a pulzusszámot, vérnyomást, alvásminőséget és lépésszámot.
- Akár 7 napig is kibír egyetlen töltéssel. Az akkumulátor nagy kapacitású, 220 mAh.
- Nem kell aggódnia az eső, fröccsenések, por, homok vagy izzadság miatt. Az okosóra IP68-as védettséggel rendelkezik (merülési idő - legfeljebb 30 perc, merülési mélység - legfeljebb 1 m).
- Rendkívül könnyen és kényelmesen használható. Az alapvető parancsokat egy forgatható fém koronával, valamint egy gombbal működtetheti, és a nagy, 1,32 hüvelykes, 360 x 360 felbontású kijelző biztosítja, hogy semmiről ne maradjon le.
- Teljesen személyre szabhatja. Az óra több mint 100 beépített számlappal rendelkezik.
- Kényelmes kézpántot kap a készletben. A dobozban egy megfelelő mágneses töltőkábelt is talál.

Tulajdonságok:
- Gyártó: Joyroom
- Modell: JR-FC2
- Bluetooth verzió: Bluetooth Low Energy 5.3 + Bluetooth 3.0
- Akkumulátor kapacitása: 220 mAh
- Tápellátás: 5V / 500mA
- Memória: 128 MB
- Védettségi szint: IP68 (merítési idő - legfeljebb 30 perc, merítési mélység - legfeljebb 1 m)
- Képernyő mérete: 1,32”
- Képernyő felbontása: 360 x 360
- Méret: 47 x 12,15 mm
- Szín: Fekete
- Nyelvek: Lengyel, Francia, Német, Olasz, Spanyol, Orosz, Portugál, Japán, Perzsa, Arab, Thai, Finn, Dán, Görög, Kínai, Vietnami, Indiai

A csomag tartalma:
- Okosóra
- Mágneses töltőkábel
- Extra pánt
- Használati útmutató

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett