Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237161574 Márka: JOYROOM

Joyroom 360 Full Case tok és üvegfólia iPhone 13-hoz piros (JR-BP927 piros)


Cikkszám: Joyroom JR-BP927 360° Full case + Screen protector (Through-hole bore) iP13-6.1 inch-red | EAN/Vonalkód: 6941237161574 | Márka: JOYROOM

Joyroom 360 Full Case tok és üvegfólia iPhone 13-hoz piros (JR-BP927 piros)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom 360 Full Case tok iPhone 13-hoz Elülső és Hátsó Borítás + Edzett Üveg piros (JR-BP927 piros)

Egy tökéletesen illeszkedő tok az alapja a telefon hatékony védelmének. Modern készülék tulajdonosa vagy? Kínálatunkban megtalálod a kiváló minőségű, kompatibilis 2 az 1-ben szettet, amely tökéletesen védi a hátlapot, az oldalakat, az elülső részt és a készülék éleit. Biztos lehetsz benne, hogy mindennapos használat közben a telefon nem szenved mechanikai sérüléseket. Ezen kívül a telefon védett a szennyeződésektől (zsíros foltok, ujjlenyomatok) és karcolásoktól is.

Stílusos és biztonságos tok
Ez az elegáns tok magas ütésállósággal rendelkezik, csúszásmentes és merev. Biztosan megfelel az elvárásaidnak! TPU műanyag és szilikon kombinációjából készült, amely garantálja az egyidejű merevséget és rugalmasságot, így tökéletesen illik az adott készülék modelljére. Az okostelefon elülső része tökéletesen illeszkedő edzett üveggel van védve. Ily módon a telefon teljesen biztonságban van!

A szett ütés- és rázkódásálló
Biztosan sokszor dobod be a telefonodat a táskádba vagy hátizsákodba, vagy gondtalanul levered a kanapéról. A Joyroom 360 Full Case segítségével nem kell aggódnod a készülék műszaki állapota vagy annak kinézete miatt, hogy esetleges sérülések következtében megsérülne. A tokot és az üveget úgy tervezték, hogy összeszerelés után egy egész egységet alkossanak, ami azt jelenti, hogy nem találkozhatsz hézagokkal, amelyek ütéseket kapnának és port gyűjtenének!

A legfontosabb jellemzők:
- Ultra-vékony - a tok vastagsága mindössze 0,76mm
- Megerősített sarokvédelem
- Tökéletes illeszkedés - nincs hézag az üveg és a tok között
- Nem hagyja meg az ujjlenyomatokat, karcolásokat és foltokat

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett