Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237161635 Márka: JOYROOM

Joyroom 360 Full Case elülső és hátsó fedél iPhone 13 Pro Max + edzett üveg kijelzővédő, kék (JR-BP928 kék) tok


Cikkszám: Joyroom JR-BP928 360° Full case + Screen protector (Through-hole bore)-6.7?-blue | EAN/Vonalkód: 6941237161635 | Márka: JOYROOM

Joyroom 360 Full Case elülső és hátsó fedél iPhone 13 Pro Max + edzett üveg kijelzővédő, kék (JR-BP928 kék) tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom 360 Full Case elülső és hátsó fedél iPhone 13 Pro Max-hoz + edzett üveg, kék (JR-BP928 kék) Egy tökéletesen illeszkedő tok az alapja a telefon hatékony védelmének. Modern készülék tulajdonosa vagy? Kínálatunkban megtalálod a kiváló minőségű, kompatibilis 2-az-1-ben szettet, amely tökéletesen védi a telefon hátulját, oldalait, elülső és széleit. Nyugodt lehetsz a mindennapi használat során - nem jár semmilyen mechanikai sérüléssel. Ezenkívül a telefon védve van a szennyeződésektől (zsíros foltok, ujjlenyomatok) és a karcolásoktól.

Masszív tok divatos dizájnnal Elegáns tok nagy ütésállósággal, csúszásmentes és merev. Biztosan megfelel majd az elvárásaidnak! A tok TPU műanyag és szilikon kombinációjából készült, amely egyszerre biztosít merevséget és rugalmasságot, lehetővé téve a tökéletes illeszkedést az adott készülék modelljéhez, és az okostelefon előlapját is egy pontosan illeszkedő edzett üveg védi. Az így védett telefon teljesen biztonságban van!

A szett ütés- és remegésálló Biztosan többször beledobod a telefonodat a táskádba vagy hátizsákodba, vagy véletlenül leütöd a kanapéról. A Joyroom 360 Full Case-nek köszönhetően nem kell aggódnod a készülék műszaki állapotáért vagy azért, hogy megjelenése sérül-e a károk következtében. A tokot és az üveget úgy tervezték, hogy összeszerelés után egy egészet alkossanak, tehát nem lesznek olyan rések, amelyek ki vannak téve az ütéseknek és a por felhalmozódásának!

A legfontosabb jellemzők:
- Ultra-vékony - a tok vastagsága mindössze 0.76mm
- Megerősített sarkok
- Tökéletes illeszkedés - nincs rés az üveg és a tok között
- Nem fogékony az ujjlenyomatokra, karcolásokra és foltokra

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett