Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116733889 Márka: JOYROOM

Joyroom 14Q tok iPhone 14 Pro Max-ra kamera fedéllel átlátszó (JR-14Q4 átlátszó) tok


Cikkszám: JR-14Q4 | EAN/Vonalkód: 6956116733889 | Márka: JOYROOM

Joyroom 14Q tok iPhone 14 Pro Max-ra kamera fedéllel átlátszó (JR-14Q4 átlátszó) tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom 14Q tok telefon tok fedéllel a kamerához Ez a rugalmas tok puha TPU gélből készült, amely hatékonyan védi a telefonodat a sérülésektől, amelyek ütődés vagy esés következtében keletkezhetnek. A tok biztosítja a biztonságot azokon a helyeken, amelyek a leginkább ki vannak téve a sérüléseknek. A tok tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, és ügyeltek arra, hogy ne akadályozza az oldalsó gombok és fejhallgató-csatlakozók használatát. Kiváló választás azok számára, akik értékelik a tökéletes megjelenést. A kamera sziget helyén található speciális, kiemelt szerkezet további védelmet nyújt a telefon lencséinek.

Specifikációk:
- Márka: Joyroom
- Típus: Telefon tok
- Anyag: TPU

A csomag tartalma:
- 1 x Védőtok

A legfontosabb jellemzők:
- Tökéletes illeszkedés a telefonhoz
- Megőrzi az eredeti színt
- Hátsó kamera védelem
- Könnyű összeszerelés és szétszerelés
- Kényelmes gombhasználat
- Továbbá megerősített sarkok
- Tökéletes átlátszóság
- Nem sárgul el

Teljes eszközvédelem Akarod, hogy az iPhone-od ütődés- vagy esésálló legyen? Ez a tok védi a károsodástól a modern anyagok használatának köszönhetően. A puha TPU gél elnyeli a ütéseket, védve a leginkább sérülékeny területeket. A kamera lencséi további védelmet kapnak a tok domború pereme formájában, amely elválasztja őket a felülettel való érintkezéstől.

Kényelmes használat A rugalmas gél könnyűvé és fáradtságmentessé teszi a tok fel- és levételét. Ráadásul a termék tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, hatékony védelmet nyújtva nemcsak az ütésektől, hanem a karcolásoktól is. Az oldalsó gombokat és a töltőcsatlakozókat kényelmesen használhatod - a tok teljesen alkalmazkodik hozzájuk. A TPU anyag kellemes tapintású, és megkönnyíti a telefon kézben tartását.

Modern megjelenés Megőrizheted a telefonod tökéletes megjelenését anélkül, hogy aggódnod kellene a besárgulás miatt. A tok nem változtat színt külső tényezők, például napfény vagy nedvesség hatására. A galvanizált élek stílusos megjelenést biztosítanak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett