Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116733896 Márka: JOYROOM

Joyroom 14Q tok iPhone 14-hez fémes kerettel fekete (JR-14Q1-fekete)


Cikkszám: JR-14Q1-black | EAN/Vonalkód: 6956116733896 | Márka: JOYROOM

Joyroom 14Q tok iPhone 14-hez fémes kerettel fekete (JR-14Q1-fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom 14Q tok telefontok fémes kerettel Ez a rugalmas tok puha TPU gélből készült, így hatékonyan védi telefonját az ütődések vagy esések okozta sérülésektől. A tok biztosítja azokat a pontokat, amelyek a leginkább ki vannak téve a sérülés veszélyének. A tok tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és ügyeltek arra, hogy a használat során ne akadályozza az oldalsó gombokat és a fejhallgató csatlakozókat. Kiváló választás azoknak, akik értékelik a tökéletes megjelenést. A galvanizált réteggel bevont élek igen vonzó megjelenést biztosítanak.
Műszaki adatok:
- Márka: Joyroom
- Típus: Telefontok
- Anyag: TPU
A csomag tartalma:
- 1 x Védőtok telefonhoz
A legfontosabb jellemzők:
- Tökéletes illeszkedés a telefonhoz
- Eredeti szín megőrzése
- Galvanizált élek
- Könnyen fel- és leszerelhető
- Kényelmes gombműködés
- További megerősített sarkok
- Tökéletes átlátszóság
- Nem sárgul be
Teljes körű készülékvédelem Szeretné, ha iPhone-ja ütés- vagy esésálló lenne? Ez a tok modern anyagok felhasználásával védi a sérülésektől. A puha TPU gél elnyeli a sokkokat, megvédve a leginkább kiálló részeket. A kamerák lencséi további védelmet kapnak a tok domború széleinek köszönhetően, amelyek elválasztják őket a felszíntől.
Kényelmes használat A rugalmas gél anyagának köszönhetően a tok könnyen és erőfeszítés nélkül fel- és levehető. Felhelyezés után a termék tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, hatékony védelmet nyújtva nem csak az ütődésektől, hanem a karcolásoktól is. Az oldalsó gombok és töltőcsatlakozók kényelmesen használhatók - a tok teljes mértékben alkalmazkodik hozzájuk. A TPU anyag kellemes tapintású és megkönnyíti a telefon kézben tartását.
Modern megjelenés Tökéletes állapotban tarthatja telefonját anélkül, hogy aggódna a sárgulás miatt. A tok nem változtatja meg színét külső tényezők, mint például napfény vagy nedvesség hatására. A galvanizált élek stílusos megjelenést biztosítanak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett