Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6925281959615 Márka: JBL

JBL Wave Beam TWS Fülhallgató Kék


Cikkszám: 6925281959615 | EAN/Vonalkód: 6925281959615 | Márka: JBL

JBL Wave Beam TWS Fülhallgató Kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

JBL Wave Beam vezeték nélküli fülhallgató mindennapi szórakozáshoz.

JBL Deep Bass hangzás Élvezze kedvenc zenéit a lehető legmagasabb minőségben megbízható fülhallgatókkal, amelyek biztosan a fülben maradnak, és 8 mm-es meghajtóik JBL Deep Bass hangzást biztosítanak.

Kényelmes illeszkedés a fülekben Az ergonomikus JBL Wave Beam fülhallgató olyan kényelmesen illeszkedik, hogy szinte el is felejti, hogy a fülében van. A zárt kialakítás kiküszöböli a környezeti zajokat, és így javítja a basszus teljesítményt is.

Akár 32 óra (8 óra + 24 óra) teljes akkumulátor-élettartam és gyors töltés A fülhallgató 8 órás üzemidejének és további 24 órának az toknak köszönhetően a JBL Wave Beam egész napos hangzást biztosít. És ha több energiára van szüksége, mindössze 10 perc töltés után további 2 órányi működést kap.

Áttekintés a környezetéről A Smart ambient technológiával bárhová mehet, és mindig hallhatja, amire szüksége van. Amikor meg akar állni egy pillanatra és beszélgetni szeretne, a TalkThru funkció lehetővé teszi, hogy jobban hallja magát és másokat anélkül, hogy ki kellene vennie a fülhallgatót. És amikor az Ambient Aware-t használja, továbbra is hallgathatja a zenéjét, miközben tisztában van a környező eseményekkel.

Kihangosított hívások VoiceAware-rel A kihangosított sztereó hívásai során, a VoiceAware funkciónak köszönhetően, beállíthatja, hogy mennyire hallja a saját hangját a hívás során.

Víz- és porállóság A strandon vagy a kerékpárúton - a fülhallgatók IP54 tanúsítvánnyal rendelkeznek, a töltőtok pedig IPX2 tanúsítvánnyal, így ellenállnak a víznek és a pornak, és minden élményéhez alkalmazkodnak.

Kompatibilis a JBL Headphones alkalmazással Hallgassa egész nap - a saját módján. Állítsa be a fülhallgató hangzását az ízlése szerint a speciális alkalmazásban, és tegye a JBL Wave Beam fülhallgatót az ideális zenei társává.

Tulajdonságok: - Bluetooth 5.2 - Frekvenciatartomány: 20Hz - 20kHz - IP54 fülhallgató, IPX2 töltőtok - Akkumulátor-élettartam: akár 8 óra - Akkumulátor-élettartam töltőtokkal: akár 32 óra - Töltés USB-C segítségével - JBL Deep Bass hangzás - Kihangosított hívások VoiceAware-rel - Kompatibilis a JBL Headphones alkalmazással

Csomag tartalma: - Fülhallgató - Töltőtok - USB-C kábel - 3 méretű füldugó - Kézikönyv

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett