Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6925281973208 Márka: JBL

JBL Tune 670NC Bluetooth Vezeték Nélküli Fejhallgató Fekete EU


Cikkszám: JBL-T670-BLK | EAN/Vonalkód: 6925281973208 | Márka: JBL

JBL Tune 670NC Bluetooth Vezeték Nélküli Fejhallgató Fekete EU


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

31900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Zene, zajmentesen. Könnyedség, kényelem és nagyszerű hangzás. A JBL Tune 670NC Adaptív Zajszűrős vezeték nélküli fejhallgatóval mindhármat megkapja. Akár 70 órás akkumulátor-élettartammal a JBL Tune 670NC egy hétig is végigkíséri anélkül, hogy újra kellene tölteni. És ha gyors töltésre van szüksége, 5 perc alatt további 3 óra zenét kap, vagy egyszerűen csatlakoztassa a levehető fejhallgató kábelt, hogy folytassa az élményt. A JBL Tune 670NC fejhallgató egyszerre két Bluetooth® eszközhöz is csatlakozik, így sosem marad le egy hívásról sem, miközben filmet néz a táblagépén. Az ingyenes JBL Headphones alkalmazással a hangzást a saját ízléséhez igazíthatja. A hangutasítások az ön nyelvén kalauzolják végig a funkciókon. Kezelje hívásait és hangasszisztensét egyszerűen közvetlenül a telefonjáról, és használja a HangÉrzékelőt, hogy hallja magát beszéd közben. Mindezt megkapja, ráadásul kiválaszthatja az ön hangulatához legjobban illő színt.

Funkciók:

Adaptív zajszűrés Smart Ambienttel Az adaptív zajszűrés azt jelenti, hogy semmi sem zavarja meg tanulás közben vagy ha éppen kikapcsolódik. És ha hallani szeretné a környezetét a fejhallgató levétele nélkül, az Ambient Aware és a TalkThresh tisztábbá teszi a környezeti hangokat vagy a beszédet. Ezeket az Ambient Sound Control módokat könnyedén aktiválhatja a JBL Headphones alkalmazáson keresztül.

Bluetooth 5.3 LE Audio-val () Vezeték nélkül streamelje a kiváló minőségű JBL Pure Bass hangzást okostelefonjáról a legújabb Bluetooth technológiával. Optimalizálja a Bluetooth teljesítményét a Smart Audio & Video funkcióval a JBL Headphones alkalmazásban az Audio (a legjobb hangminőségért) vagy a Video (optimális játék és videó kimenet) mód választásával.

JBL Pure Bass hangzás A JBL Tune 670NC fejhallgató ismert JBL Pure Bass hangzással rendelkezik, amely ugyanaz a hangzás, ami a világ leghíresebb zenei helyszíneit hajtja.

Testreszabható hallgatási élmény Töltse le az ingyenes JBL Headphones alkalmazást, hogy a hangzást az ízléséhez igazítsa előre beállított EQ módok kiválasztásával vagy az EQ görbe módosításával a tartalom, a stílus, az ízlés szerint. Hangutasítások nyelvén kalauzolják végig a Tune 670NC más funkcióin.

Kéz nélküli hívások VoiceAware-rel Könnyedén irányíthatja hangzását és kezelheti hívásait a fejhallgatón található praktikus gombokkal. Hallgassa meg saját hangját beszéd közben a VoiceAware funkcióval.

Akár 70 órás akkumulátor-élettartam gyors töltéssel Hosszú szórakozáshoz hallgasson vezeték nélkül akár 44 órán át, és töltse újra az akkumulátort akár 2 óra alatt a kényelmes Type-C USB kábellel. Egy gyors 5 perces újratöltés 3 további óra zenét biztosít. Akku élettartam: BT be / ANC ki

Multi-Point csatlakozás Könnyedén váltson az egyik Bluetooth® eszközről a másikra. Ugráljon a táblagépen lévő videóról a mobiltelefon hívására, és ne maradjon le semmiről. Könnyű, kényelmes és összehajtható kialakítás A könnyű anyagok és a puha fülpárnák párnázott fejpánttal a fejhallgatót kényelmessé teszik hosszabb viselési idők során is. Az összehajtható kialakítás lehetővé teszi, hogy bárhova, bármikor magával vigye a zenét.

Műszaki adatok:

- Áramellátás: 5 V 1 A

- Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz

- Impedancia: 32 ohm

- Érzékenység: 98 dB SPL@1 kHz

- Maximális SPL: 95 dB

- Mikrofon érzékenység: -40 dBV/Pa@1 kHz

- Maximális működési hőmérséklet: 45 °C

- Bluetooth adó moduláció: GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK

- Bluetooth verzió: 5.3

- Bluetooth profil verzió: A2DP v1.4, AVRCP v1.6.2, HFP v1.8

- Bluetooth adó frekvencia-tartomány: 2.4 GHz - 2.4835 GHz

- Bluetooth adó teljesítmény: < 10 dBm (E.I.R.P)

- Meghajtó mérete: 32 mm/1.25" Dinamikus Meghajtó

- Súly: 174 g/0.384 lbs

- Akkumulátor típusa: Lítium-ion akkumulátor (690 mAh/3.7V)

- Töltési idő: 2 óra

- Zene lejátszási idő BT bekapcsolva: akár 70 óra

- Zene lejátszási idő BT bekapcsolva és ANC kikapcsolva: Akár 70 óra

- Zene lejátszási idő BT bekapcsolva és ANC bekapcsolva: Akár 44 óra

- Zene lejátszási idő AUX és ANC bekapcsolva: Akár 30 óra

- Beszélgetési idő ANC bekapcsolva: Akár 30 óra

- Beszélgetési idő ANC kikapcsolva: Akár 39 óra

A csomag tartalma:

- 1 x JBL Tune 670NC fejhallgató

- 1 x USB-C Töltőkábel

- 1 x Levehető audiokábel

- 1 x Jótállás/Figyelmeztetés

- 1 x Gyors útmutató

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett