Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364105 Márka: Hurtel

iPhone 16 Soft fliptok - fekete


Cikkszám: Soft Case for iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 5907769364105 | Márka: Hurtel

iPhone 16 Soft fliptok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 16 Soft fliptok - fekete A Soft fliptok választásával nemcsak védelmet nyújt okostelefonodnak, hanem kényelmet és stílust is. Ez a tökéletes választás, ha értékeled a minimalista dizájnt és a funkcionalitást. A Soft fliptok könnyedsége és vékonysága révén nem vastagítja a telefont, ugyanakkor védelmet nyújt a karcolások és ütések ellen. Az anyag rugalmassága garantálja a tökéletes illeszkedést az eszközhöz, ami jelentősen megkönnyíti a használatot. Az alaposan kivágott nyílások a portok és kamerák számára teljes funkcionalitást biztosítanak a telefontok eltávolítása nélkül.

Specifikáció:
- Sorozat: Soft fliptok
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- Szín: fekete

A Soft fliptok legfontosabb előnyei:
- Megőrzi a telefon eredeti formáját. A Soft fliptok olyan vékony, hogy nem változtatja meg az eszköz megjelenését vagy méreteit.
- Könnyű hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. Az alaposan megtervezett nyílások lehetővé teszik a kamera portok és lencsék egyszerű elérését.
- Növeli a használat kényelmét. A könnyű és rugalmas kialakítás kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az okostelefon használatát.
- Tartós védelmet nyújt. A TPU anyag, amelyből a tok készült, rugalmas és ellenálló a sérülésekkel szemben, ami növeli a telefon tartósságát.
- Kiemeli az eszköz esztétikai megjelenését. A minimalista dizájn és a fekete szín elegánsan illeszkedik bármilyen stílushoz és telefonhoz.

Védelem a megjelenés megváltoztatása nélkül
Azoknak, akik nem szeretnék megváltoztatni okostelefonjuk eredeti dizájnját és méreteit, a Soft fliptok a tökéletes megoldás. Vékony szerkezetének köszönhetően a telefon olyan karcsú marad, mintha nem is lenne tokban. A tok nem befolyásolja negatívan a telefon zsebben vagy táskában történő hordozásának kényelmét, miközben védi azt, például a karcolásoktól vagy ütődésektől.

Minden funkció elérhetősége
A Soft fliptok használata nem korlátozza a készülék funkcióinak elérését. Az alaposan elkészített nyílások a portok és a kamerák számára biztosítják, hogy a felhasználó a tok eltávolítása nélkül használhassa a telefon összes funkcióját. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem kényelmes is.

Kényelem a mindennapi használat során
A Soft fliptok nemcsak rugalmas, hanem könnyű is, ami jelentősen javítja a telefon mindennapi használatának kényelmét. A rugalmas anyag könnyen illeszkedik az eszköz formájához, így könnyebb és intuitívabb a használat. Emellett a TPU jobb fogást biztosít, ami minimalizálja annak kockázatát, hogy a telefon kicsússzon a kezéből.

Tartós védelem a károsodás ellen
A Soft fliptok gyártásához használt rugalmas, de tartós TPU anyag hatékonyan elnyeli az ütődéseket és védi az eszközt a károsodásoktól.

Elegancia minimalista stílusban
A Soft fliptok minimalista dizájnja hangsúlyozza minden okostelefon esztétikáját, és eleganciát kölcsönöz neki anélkül, hogy elvonja a figyelmet az eredeti megjelenéséről. A tok fekete színe univerzális és bármilyen stílushoz és alkalomhoz illik, legyen szó akár hivatalos találkozókról, akár mindennapi tevékenységekről.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett