Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364167 Márka: Hurtel

iPhone 16 Pro edzett üvegfólia multipack (50 db)


Cikkszám: Standard Tempered Glass 50pcs/box iPhone 16 Pro | EAN/Vonalkód: 5907769364167 | Márka: Hurtel

iPhone 16 Pro edzett üvegfólia multipack (50 db)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az iPhone 16 Pro edzett üvegfólia multipack egy ideális megoldás GSM szolgáltatásokhoz, értékesítési szigetekre és telefon kiegészítő üzletek számára. A gyűjtőcsomagolásnak köszönhetően sokkal kevesebbet fizet, mint egyedi darabokért, ami valódi megtakarítást jelent. Ezek az üvegfóliák tökéletesen illeszkednek a megadott eszközmodellekhez, így kiküszöbölik a méretbeli problémákat. Nagy ütés- és karcállóság (a 9H keménységnek köszönhetően) mellett ultrakönnyűek is, ami nem befolyásolja a képernyő vastagságát. Alkalmazásuk rendkívül egyszerű, buborékmentesen.

Specifikáció:
- Sorozat: Standard edzett üvegfólia 50 db
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Keménységi szint: 9H
- Darabszám a gyűjtőcsomagban: 50 darab

A multipack előnyei:
- Költséghatékonyabb, mint egyedi darabok vásárlása: Az üvegfóliák műanyag csomagolás nélkül kaphatók.
- Tökéletes illeszkedés: Az üvegfóliák pontosan illeszkednek a készülék modelljéhez, és nem zavarják az érintőképernyők működését.
- Véd a sérülésektől: Nagy ütés- és karcállóság 9H keménységnek köszönhetően. Az üveg ultravékony anélkül, hogy megvastagítaná a képernyőt.
- Könnyű alkalmazás: Egyszerűen alkalmazható buborékok nélkül, ami gyors és egyszerű kiszolgálást tesz lehetővé.
- Tárolás közbeni védelem: Minden üvegfólia habtasakban van biztonságosan csomagolva, ami garantálja a biztonságos szállítást és tárolást.

Többért kevesebbet a multipack edzett üvegfóliával
A multipackban vásárolt edzett üvegfóliával jelentős költségmegtakarítást érhet el. Egy gyűjtőcsomagban akár 50 darabot is talál, ami sokkal kedvezőbb, mint egyedi üvegfóliák vásárlása. Ez a megoldás ideális GSM szolgáltatások, értékesítési szigetek és telefon kiegészítő üzletek számára, amelyek ezzel megtakaríthatnak a beszerzés és tárolás folyamán. Ezen kívül a csomagolás hiánya csökkenti a hulladék mennyiségét, ami környezetbarát.

Tökéletes illeszkedés
A multipackban található edzett üvegfóliák tökéletesen illeszkednek a megadott készülékmodellekhez. Az üveg pontos gyártásának köszönhetően nem lóg túl a képernyő szélein, és nem is túl rövid (minden üveg kb. 1-2 mm-rel túllóg az eszköz szélén, ami nem azt jelenti, hogy túl kicsi). A felhasználók élvezhetik az érintőképernyő teljes funkcionalitását akadályok nélkül.

Kivételes védelem és ultrakönnyű dizájn
A multipackban található edzett üvegfóliák nagy ütés- és karcállósággal rendelkeznek a 9H keménységüknek köszönhetően. Tartósságuk ellenére ultrakönnyűek, ami azt jelenti, hogy nem vastagítják meg az eszköz képernyőjét. A felhasználók teljes képernyővédelmet élvezhetnek anélkül, hogy kompromisszumot kötnének az esztétikában és a használati kényelemben.

Könnyű alkalmazás buborékok nélkül
A multipack üvegfóliáinak alkalmazása rendkívül egyszerű és gyors. Az üveg képernyőre helyezése buborékok keletkezésének kockázata nélkül történik. Ez azt jelenti, hogy még azok is, akiknek nincs tapasztalatuk ezen a téren, önállóan és hatékonyan alkalmazhatják a védőüveget. GSM szolgáltatások esetén ez sok időt takarít meg és növeli a munkahatékonyságot (figyelem, a szett nem tartalmaz törlőkendőket).

Biztonságos tárolás és szállítás
Minden multipack üvegfólia külön habtasakba van csomagolva, ami garantálja a biztonságot a szállítás és tárolás során. A gyűjtőcsomagolásnak köszönhetően az üvegfóliák védtelenek a mechanikai sérülésekkel és szennyeződésekkel szemben, ezáltal biztosítva azok hosszú élettartamát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett