Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906302310784 Márka: HOFI

IPHONE 16 HOFI GLASS PRO+ 2-PACK ÜVEGFÓLIA


| EAN/Vonalkód: 5906302310784 | Márka: HOFI

IPHONE 16 HOFI GLASS PRO+ 2-PACK ÜVEGFÓLIA


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Hofi cég edzett üvege könnyű és maratott, 0,3 mm vastagságú üvegből készült, amely nem befolyásolja az érintés érzékenységét. A gyártó szerint keménysége 9H a tíz fokozatú skálán, ami rendkívül nagy karcállóságot garantál.
Az üveg kristálytiszta, és további oleofób bevonattal van ellátva, így minimalizálva az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések mennyiségét.
Lásd a telepítési lépéseket: https://www.youtube.com/watch?v=lrcFHBd2boc
Az üveg a piacon elérhető legtöbb tokkal kompatibilis. Az eltérő kijelzőszélek maratása miatt a fólia/üveg telepítése után a képernyő körül enyhe léghéj képződhet. Ez természetes jelenség, és az adott készülék kijelzőjének maratásától függ.
TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ: 1) Közvetlenül fürdés után, a fürdőszobában kezdje el a telepítést – a vízpára felszívja a levegőben lévő port, és nem fog zavarni az installáció során. 2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel polírozza fényesre. 3) A lehető legegyenletesebben telepítse a bevonatot – két darab ragasztószalag segítségével pozícionálhatja, amelyeket az eszköz oldalára ragaszt. 4) Távolítsa el a légbuborékokat úgy, hogy körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig erősen lenyomja az egész felületet. Ezzel a ragasztóréteg a lehető legszorosabban tapad az érintőképernyőhöz.
A TERMÉK JELLEMZŐI: - 100% eredeti - Eredeti csomagolásban - 9H keménység - A képernyő sík részére vágva - Kényelmes érintésű, 2,5D maratott szélek - További oleofób réteg - Tökéletes átlátszóság - Nem befolyásolja az érintés funkcióját - Méretek: 142x66mm
A CSOMAG TARTALMA: 2 x Hofi Glass Pro+ üveg 2 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett