Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396302886 Márka: OEM

IPHONE 16 CLEAR MAG COVER (MID) tok kompatibilis MagSafe-fel átlátszó


| EAN/Vonalkód: 5903396302886 | Márka: OEM

IPHONE 16 CLEAR MAG COVER (MID) tok kompatibilis MagSafe-fel átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Clear Mag Cover (MID) a minőség és kényelem szinonimája. Masszív kialakításának köszönhetően a tok védi a telefont a sérülésektől, a beépített mágnesek (MagSafe technológia) pedig lehetővé teszik többek között az induktív töltést. További előnye az átlátszó dizájn, amely megőrzi a készülék eredeti esztétikáját.

MagSafe támogatás: Beépített mágnesek garantálják a vezeték nélküli töltők vagy autós tartók kényelmes használatát - a tok nem csúszik és biztonságosan tartja a felületet. A MagSafe és az induktív töltés támogatásának köszönhetően nincs szükség kábelek használatára és a tok eltávolítására a telefon akkumulátorának induktív feltöltéséhez.

Masszív kialakítás: A tok rugalmas és tartós műanyagból készült, így hosszú ideig veled marad. Védi a telefonodat a magasságokból való esések és a sima felületeken előforduló karcolások nem kívánt hatásaitól. A lekerekített, megerősített élek további védelmet nyújtanak az okostelefon szélei számára, és a szükséges kivágások megkönnyítik a portokhoz és minden funkcióhoz való hozzáférést.

Nem csúszik ki a kézből: A tok kellemes tapintású anyagból készült, amely csökkenti a kézből való kicsúszást - a fogás biztos, ami csökkenti a telefon leejtésének és ennek következtében különböző típusú károsodások előfordulásának kockázatát.

Specifikáció:
Anyag: Műanyag - PC (hátlap), TPU (élek).
Szín: Átlátszó
Támogatja a MagSafe vezeték nélküli töltési technológiát

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett