Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339317928 Márka: Karl Lagerfeld

iPhone 16 6.1" Karl Lagerfeld KLHMP16SSCMKMPCK fekete/fekete Silicone Shadow Metal Initial MagSafe tok


Cikkszám: KF002384-0 | EAN/Vonalkód: 3666339317928 | Márka: Karl Lagerfeld

iPhone 16 6.1" Karl Lagerfeld KLHMP16SSCMKMPCK fekete/fekete Silicone Shadow Metal Initial MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Silicone Shadow Metal Initial MagSafe széria azoknak ideális megoldás, akik okostelefonjukhoz a funkcionalitás és a kivételes stílus harmonizálását keresik. Ez a kivételes gyűjtemény nemcsak a készülék biztonságát garantálja, hanem egyedi karaktert is ad neki, figyelmet vonva a különleges designnal.

Részletekre való odafigyelés: A Silicone Shadow Metal Initial MagSafe kollekció a minimalista dizájnt luxus elemekkel ötvözi. A készülék puha szilikonból készült a biztos fogás érdekében, míg a belső mikroszálas bélés megvédi a telefont a karcolásoktól. A kamera körüli alumínium keret és a fém gombok eleganciát adnak hozzá, míg a kétszínű árnyékhatás és a fém KL logó modern és stílusos megjelenést hangsúlyoz. Tökéletes tok azok számára, akik a védelem és a kifinomult dizájn értékét egyaránt fontosnak tartják.

Megelőlegezett biztonság: A tok úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a készülékéhez, így nem kell aggódnia, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció megvédi a készülékét az ütésektől, elnyeli a rázkódásokat, és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól és a törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombborítással és nyílással rendelkezik.

Töltse fel telefonját anélkül, hogy levenné a tokot! A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, de biztosítja a készülék stabil tartását a töltési folyamat során, kiküszöbölve az elmozdulás vagy a megszakadt töltés lehetőségét. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé, hanem mindennapi használatra szolgáló funkcionális eszközzé is válik. A tok a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok:
Gyűjtemény: Silicone Shadow Metal Initial MagSafe
Típus: Fliptok
Anyag: Szilikon / TPU / PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett