Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511789453 Márka: Bewood

iPhone 15 Pro Bewood Wooden Case Mountains Imbuia tok


Cikkszám: BWD12475-0 | EAN/Vonalkód: 5907511789453 | Márka: Bewood

iPhone 15 Pro Bewood Wooden Case Mountains Imbuia tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 15 Pro Bewood fa tok | Hegyek A Bewood tok iPhone 15 Pro-ra hegyek motívummal ideális megoldás kalandvágyók, természetkedvelők és hegymászók számára. Kiváló minőségű fából készült, amely a hegyvidéki táj szépségére utal, így nemcsak esztétikus védelmet nyújt a telefonod számára, hanem kifejezi a szenvedélyedet és életmódodat is. A pontos iPhone 15 Pro-hoz történő illeszkedésének köszönhetően teljes körű védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. A tok szilárd felépítése garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A hegyek motívummal ellátott Bewood tok így nemcsak praktikus kiegészítő, hanem a természettel való kapcsolat és az új csúcsok felfedezésének szenvedélyének kifejezése is.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro
- Anyag: Fa + gyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Barna

A Bewood tok legfontosabb előnyei iPhone 15 Pro-hoz:
- Stílusosan védi a telefonodat.
- Belsejében is óvatosan védi a telefonodat - köszönhetően a mikroszálas bélésnek
- Támogatja a MagSafe és Qi technológiás vezeték nélküli töltést
- Teljes körű kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket és lehetővé teszi az előlapvédő üveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonod számára. Rugalmas TPU szilikon fogja körbe az oldalakat mind a négy oldalon, elnyeli az ütközéseket, miközben könnyű és vékony.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombok dombornyomása gondosan kidolgozott.

Egyedi. Az egyik érdekesség a hegymászókról, hogy állandó motivációjuk van új csúcsok meghódítására és saját határaik leküzdésére. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, a kalandot és az egyedülálló élményeket. A hegyek motívumával ellátott Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azon emberek számára, akik még a mindennapos életükben is inspiráló természeti képekkel szeretnék körülvenni magukat. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem annak rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kidolgozás és a telefonmodellhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. Ezenkívül a fa, mint természetes anyag, sokk-elnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, amely további védelmet biztosít iPhone-od számára esés esetén. A Bewood tok iPhone 15 Pro-hoz. A hegymotívummal ellátott Bewood tok iPhone 15 Pro-ra az ergonómikus kialakításának és a precíz kidolgozásának köszönhetően kényelmes használatot biztosít. A tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztos és kényelmes fogást nyújtva. Ezenkívül minden port és funkció könnyen hozzáférhető, így nem kell lemondanod iPhone-od semmilyen képességéről sem. A Bewood tok választásával biztos lehetsz abban, hogy iPhone-od nemcsak stílusosan védett, hanem a hegyi táj inspirációjával is mindig körülvesz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett