Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876224012 Márka: UGREEN

iPhone 15 Plus UGREEN LP749 mágneses védőtok fekete kerettel


| EAN/Vonalkód: 6941876224012 | Márka: UGREEN

iPhone 15 Plus UGREEN LP749 mágneses védőtok fekete kerettel


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az UGREEN tokja ütéselnyelő anyagokból készült, így átfogó védelmet nyújt a leejtés és a karcolás ellen. A funkcionalitást szem előtt tartva tervezték, nem zavarja a vezeték nélküli töltést, és hosszan tartó tartóssággal és kopásállósággal rendelkezik.
Nem kell attól tartanod, hogy leesik a telefonod, hiszen a tok elkészítéséhez a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel, amelyek nagy strapabírósággal rendelkeznek. A 4 megerősített sarok és 3 védőréteg a kerületen páratlan védelmet garantál okostelefonja kényes éleinek, így egy szerencsétlen esés nem tesz kárt iPhone-jában.
A tok támogatja a MagSafe funkcióval történő töltést. Szilárd mágnesekkel van felszerelve, amelyek hatalmas erővel vonják a telefont a mágneses töltőhöz, így biztosítva a teljes stabilitást és biztonságot. Sőt, a mágnesek teljesen kompatibilisek, így a készülék töltése zökkenőmentesen megy.
Az UGREEN egy olyan tok, amely átgondolt kialakításának köszönhetően átfogó védelmet nyújt. Nem csak a telefon testét takarja el, hanem az olyan érzékeny részeket is, mint a kamera lencséi és a képernyő – elég volt a tok szélét 0,65 mm-rel megemelni az objektívnél és 0,9 mm-rel a képernyő szélét a biztonság növelése érdekében. a készülékről.
A tok annyira jól illeszkedik a készülékhez, hogy nem zavarja a normál használatát. Ráadásul az anyagok, amelyekből készült, nem oxidálódnak, így a termék nem sárgul. Ennek eredményeként a tok mindig esztétikusan néz ki.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett