Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576278352 Márka: Hurtel

iPhone 14 Pro szilikon tok Magsafe - jégkék


Cikkszám: Silicone case iPhone 14 Pro Magsafe Steel Blue | EAN/Vonalkód: 9145576278352 | Márka: Hurtel

iPhone 14 Pro szilikon tok Magsafe - jégkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az iPhone 14 Pro szilikon tok Magsafe jégkék színben tökéletes megoldás okostelefonod számára. Kiváló minőségű szilikonból készült, amely kiváló védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok vékony, könnyű és kellemes tapintású, ugyanakkor tartós és kopásálló. A telefon formájához precízen illeszkedik, így nem akadályozza az összes port és funkció elérését. A tok kompatibilis a MagSafe technológiával, így vezeték nélkül is töltheted a telefonodat, és használhatod a többi MagSafe tartozékot. A szilikon tokkal biztos lehetsz benne, hogy a telefonod nemcsak hatékonyan védett, hanem elegáns megjelenésű is.

Specifikációk:
- Sorozat: Szilikon tok
- Anyag: Szilikon
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro
- Készülék modellkódok: A2659, A2889, A2892, A2891, A2890
- Szín: szürkéskék

Az iPhone 14 Pro szilikon tok Magsafe fő előnyei:
- Hatékonyan védi az iPhone 14 Pro-t. A szilikon puha és rugalmas, ugyanakkor ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a kopásnak.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést a MagSafe és Qi technológiák révén.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A szilikon tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és elöl védőüveggel is használható.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, a gombok domborítása pedig gondosan készült.
- Elegáns megjelenést kölcsönöz az iPhone 14 Pro-dnak. A szilikon toknak matt felülete és minimalista dizájnja van, amely kiemeli a készülék stílusát és osztályát.

A szilikon tok Magsafe egy hatékony védelem, használati kényelem és elegancia kombinációja. Tökéletes választás azoknak, akik értékelik a minőséget, a funkcionalitást és az egyszerűséget. A szilikon tok választásával biztos lehetsz benne, hogy az iPhone 14 Pro-d nemcsak biztonságban van, hanem stílusos is. Ez a védelem és a dizájn tökéletes kombinációja egy termékben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett