Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339122133 Márka: BMW

iPhone 14 Pro Max BMW BMHMP14XHTGE Gradient Bumper MagSafe tok szürke


| EAN/Vonalkód: 3666339122133 | Márka: BMW

iPhone 14 Pro Max BMW BMHMP14XHTGE Gradient Bumper MagSafe tok szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A tok megjelenésével magával ragad, praktikumával pedig meglep. A kollekció tervezésekor úgy döntöttek, hogy a kollekciót a minimalista dizájnt értékelő embereknek ajánljuk – a félig átlátszó anyag megőrzi az eredeti iPhone dizájnt és új, egyedi karaktert ad neki. A tokot körülvevő színes gradiens keret a márka klasszikus színeire utal, és felhívja a figyelmet az ezzel a tokkal felszerelt telefonra. Az eredeti dizájn és a legmagasabb színvonalú kidolgozás egy divatos iPhone tok kollekciót eredményezett, amely minden bizonnyal megtalálja majd a helyét a bajor óriásmárka szerelmesei között. A borítók legmagasabb minőségének igazolása a BMW márka nyomott logója és az M-csomag, amely egyben a termék eredetiségének bizonyítéka, és a legmagasabb minőség igazolása.
A tokot mágneses gyűrű díszíti az egyszerű és gyors töltés érdekében. A gyűrű színben szervesen illeszkedik a tok színéhez, így szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz neki. A mágneses gyűrű teljesen kompatibilis a MagSafe töltővel a mágneses töltéshez.
A tok gyártásához csak a legjobb minőségű anyagokat használtuk fel. A Half Tricolor huzatok rugalmas poliuretánból (PU) készülnek, mely tökéletesen védi a telefont az ütésektől, ugyanakkor biztosítja a tok telefonra való könnyű rögzítését.
A finoman megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, a kamera lencséje körüli megemelt külső élek pedig védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett