Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900495044594

iPhone 14 Pro Glitter 3in1 tok arany


| EAN/Vonalkód: 5900495044594

iPhone 14 Pro Glitter 3in1 tok arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy olyan kiegészítő, amely nemcsak védi eszközét, hanem egyedülálló megjelenést is kölcsönöz neki. Ez a 3 az 1-ben kialakítású flitteres tok a TPU és PC anyagok összehangolt kombinációjával a következő tulajdonságokkal büszkélkedik:

  1. 3 az 1-ben kialakítás: A Glitter 3in1 tok háromrétegű felépítése sokoldalúságot és védelmet kínál. Az első réteg a csillogó flitterekkel díszített, amelyek egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöznek a toknak. A második réteg tartós TPU anyagból készül, amely nagyszerű védelmet nyújt az eszköznek a mindennapi kisebb sérülések ellen. A harmadik réteg pedig erős PC anyagból készült, ami extra tartósságot biztosít.

  2. Egyedi megjelenés: A flitterekkel díszített első réteg nem csak védelmet nyújt, hanem egyedi és stílusos megjelenést is kölcsönöz az eszközének. Az elegáns csillogás kiemeli az eszközét, és a Glitter 3in1 tok tökéletes választás azoknak, akik szeretnék egyéni stílusukat kifejezni.

  3. Kiváló védelem: A TPU és PC anyagok kombinációja a tokot erőssé és tartóssá teszi. Megvédi az eszközét a karcolásoktól, ütésektől és esési sérülésektől, így növelve az eszköz hosszabb élettartamát.

  4. Pontos kivágások: A Glitter 3in1 tok precíz kivágásokkal rendelkezik az összes fontos port és gomb számára, így nem kell levennie a tokot az eszközről, hogy hozzáférjen azokhoz. Ez a praktikusság és kényelem szempontjából fontos.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett