Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576278277 Márka: Hurtel

iPhone 14 Plus szilikon tok MagSafe - világoskék


Cikkszám: Silicone case iPhone 14 Plus Magsafe Pastel Blue | EAN/Vonalkód: 9145576278277 | Márka: Hurtel

iPhone 14 Plus szilikon tok MagSafe - világoskék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Plus szilikon tok MagSafe világoskék színben

Az iPhone 14 Plus szilikon tok MagSafe a tökéletes megoldás az okostelefonod számára. Kiváló minőségű szilikonból készült, így kiváló védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok vékony, könnyű és kellemes tapintású, ugyanakkor tartós és ellenálló a kopással szemben. A telefon formájához való pontos illeszkedésnek köszönhetően nem korlátozza az összes porthoz és funkcióhoz való hozzáférést. A tok kompatibilis a MagSafe technológiával, így vezeték nélkül is töltheted a telefonod és más MagSafe kiegészítőket is használhatsz. Az iPhone 14 Plus szilikon tok MagSafe választásával biztos lehetsz benne, hogy a telefonod nemcsak hatékonyan védve van, hanem elegánsan is néz ki.

Specifikációk:
- Sorozat: Szilikon tok
- Anyag: Szilikon
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Készülék modellkódok:
- A2632
- A2885
- A2888
- A2887
- A2886
- Szín: világoskék

Az iPhone 14 Plus szilikon tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Hatékonyan védi az iPhone 14 Plus készüléket. A szilikon puha és rugalmas, ugyanakkor ellenáll a mechanikai sérüléseknek és kopásnak.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiában.
- Teljes használati kényelmet biztosít. A szilikon tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon lévő domborzat gondosan kidolgozott.
- Elegánsan mutat az iPhone 14 Plus készüléken. A szilikon tok matt felülettel és minimalista dizájnnal rendelkezik, amely kiemeli a készülék stílusát és osztályát.

Az iPhone 14 Plus szilikon tok MagSafe egyesíti a hatékony védelmet, a használati kényelmet és az eleganciát. Tökéletes termék azok számára, akik értékelik a minőséget, a funkcionalitást és az egyszerűséget. A szilikon tok választásával biztos lehetsz benne, hogy az iPhone 14 Plus készüléked nemcsak biztonságban van, hanem stílusos is. Ez a védelem és dizájn tökéletes kombinációja egy termékben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett