Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576278291 Márka: Hurtel

iPhone 14 Plus Szilikon Mágneses Tok MagSafe - bézs tok


Cikkszám: Silicone case iPhone 14 Plus Magsafe Cream | EAN/Vonalkód: 9145576278291 | Márka: Hurtel

iPhone 14 Plus Szilikon Mágneses Tok MagSafe - bézs tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Plus Szilikon Tok MagSafe bézs színben.

A Szilikon Tok MagSafe iPhone 14 Plus készülékhez a tökéletes megoldás okostelefonjához. Kiváló minőségű szilikonból készült, amely kiváló védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok vékony, könnyű és kellemes tapintású, ugyanakkor tartós és kopásálló. A telefon alakjához való precíz illeszkedésének köszönhetően nem korlátozza a készülék összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A tok kompatibilis a MagSafe technológiával, így vezeték nélkül töltheti telefonját és használhatja egyéb MagSafe kiegészítőket is. A Szilikon Tok MagSafe kiválasztásával biztos lehet benne, hogy a telefonja nemcsak hatékonyan van védve, hanem elegáns megjelenésű is.

Specifikáció:
- Sorozat: Szilikon tok
- Anyag: Szilikon
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Készülék modellkódok: A2632, A2885, A2888, A2887, A2886
- Szín: Bézs

Az iPhone 14 Plus Szilikon Tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Hatékonyan védi az iPhone 14 Plus-t. A szilikon puha és rugalmas, ugyanakkor ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a kopásnak.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes használati kényelmet biztosít. A Szilikon Tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok precízen illeszkedik a telefon alakjához, és a gombokon található dombornyomások gondosan kidolgozottak.
- Elegánsan néz ki az iPhone 14 Plus-on. A Szilikon Tok matt felülettel és minimalista dizájnnal rendelkezik, amely kiemeli készüléke stílusát és eleganciáját.

A Szilikon Tok MagSafe tok az effektív védelem, a kényelem és az elegancia kombinációja. Tökéletes termék azok számára, akik értékelik a minőséget, a funkcionalitást és az egyszerűséget. A Szilikon Tok kiválasztásával biztos lehet benne, hogy iPhone 14 Plus készüléke nemcsak biztonságban van, hanem stílusos megjelenésű is. Ez a tökéletes kombináció a védelem és a dizájn egy termékben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett