Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576278093 Márka: Hurtel

iPhone 13 Pro Szilikon Tok MagSafe - lila


Cikkszám: Silicone case iPhone 13 Pro Magsafe Deep Purple | EAN/Vonalkód: 9145576278093 | Márka: Hurtel

iPhone 13 Pro Szilikon Tok MagSafe - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Lila iPhone 13 Pro Szilikon Tok MagSafe

A Szilikon Tok MagSafe az iPhone 13 Pro számára a tökéletes megoldás okostelefonod védelmére. Magas minőségű szilikonból készült, amely kiváló védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok vékony, könnyű és kellemes tapintású, ugyanakkor tartós és kopásálló. A telefon formájához való precíz illeszkedésnek köszönhetően nem korlátozza a készülék összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A tok kompatibilis a MagSafe technológiával, így vezeték nélkül is töltheted a telefonodat és használhatod a többi MagSafe tartozékot. A Szilikon Tok MagSafe kiválasztásával biztos lehetsz benne, hogy telefonod nemcsak hatékonyan védett, de elegánsan is néz ki.

Specifikáció:
- Sorozat: Szilikon Tok
- Anyag: Szilikon
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro
- Készülék modellkódok: A2483, A2636, A2639, A2640, A2638
- Szín: Lila

A iPhone 13 Pro Szilikon Tok MagSafe fő előnyei:
- Hatékony védelmet nyújt az iPhone 13 Pro számára. A szilikon puha és rugalmas, ugyanakkor ellenáll a mechanikai sérüléseknek és kopásnak.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiában.
- Teljes használati kényelmet biztosít. A Szilikon Tok nem zavarja az érintésmentes fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüvegek használatát is.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon lévő domborulatok gondosan kidolgozottak.
- Elegáns megjelenést kölcsönöz az iPhone 13 Pro készüléknek. A Szilikon Tok matt felületű és minimalista dizájnja kihangsúlyozza a készülék stílusát és osztályát.

A Szilikon Tok MagSafe egy ötvözete a hatékony védelemnek, a használati kényelemnek és az eleganciának. Tökéletes termék azok számára, akik értékelik a minőséget, funkcionalitást és egyszerűséget. A Szilikon Tok választásával biztos lehetsz benne, hogy iPhone 13 Pro készüléked nemcsak biztonságban van, hanem stílusos is. Ez a termék a védelem és dizájn tökéletes kombinációja egyben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett