Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108441896 Márka: 3mk Protection

iPhone 13 mini 3mk Satin Armor Case+ tok - fekete


Cikkszám: 3mk Satin Armor Case+(8)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108441896 | Márka: 3mk Protection

iPhone 13 mini 3mk Satin Armor Case+ tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 13 mini 3mk Satin Armor Case+ fekete színben Olyan tokot keresel, ami még a legszélsőségesebb helyzetekben is megvédi a iPhone 13 mini-t? A 3mk Satin Armor Case+ pontosan erre van kitalálva! Ez egy páncélozott tok, amely nyugodtságot biztosít minden tevékenységed során. A Satin Armor Case+-ban nincs semmi véletlenszerű. Minden elem úgy van kialakítva, hogy megvédje a telefonodat a sérülésektől. A tok sarkai megerősítettek, és a Shock Pocket technológia elnyeli az ütés erejét, így a készüléked mindig biztonságban van. Ha pedig mindig kéznél kell lennie a telefonodnak, a tok erős mágnesekkel tartja meg, még extrém menet közben is. Ezen kívül a Satin Armor Case+ felhúzott élekkel rendelkezik a kamera körül, hogy megvédje a karcolásoktól, és az esztétikus és funkcionális mélyedések párnaként szolgálnak, hogy a telefonod mindig puhán landoljon. De ez még nem minden! A Satin Armor Case+ könnyű hozzáférést biztosít minden porthoz és gombhoz a telefonodon, garantálva azok teljes funkcionalitását és érzékenységét. Ne várj tovább! Válaszd a Satin Armor Case+-t, és élvezd a nyugalmat bármilyen tevékenység közben. Gondoskodj a iPhone 13 mini-ről még ma! Specifikáció:
- Márka: 3mk
- Sorozat: 3mk Satin Armor Case+
- Kompatibilitás: iPhone 13 mini
- Készülék modellek kódjai:
- A2481
- A2626
- A2629
- A2630
- A2628
- Fekete szín

A 3mk Satin Armor Case+ főbb jellemzői az iPhone 13 mini számára:
- Teljes védelem a sérülések ellen - a megerősített sarkok, a Shock Pocket technológia és a kameravédelme által a Satin Armor Case+ átfogó védelmet nyújt a leesések, karcolások és egyéb sérülések ellen.
- Biztonság nehéz körülmények között - a 3mk Satin Armor Case+ nemcsak a leesések ellen véd, hanem nehéz időjárási körülmények vagy extrém helyzetek esetén is biztonságot nyújt, hogy a felhasználó a legigényesebb helyzetekben is biztonságban érezhesse magát.
- Magas funkcionalitás - a Satin Armor Case+ teljes hozzáférést biztosít a telefon gombjaihoz és portjaihoz, garantálva azok teljes funkcionalitását és érzékenységét, így a készüléket szabadon használhatod.
- Stílusos design - a tokot úgy tervezték, hogy ne csak védelmet nyújtson a telefon számára, hanem stílusosan és elegánsan is nézzen ki. A vásárlók különböző színek és minták közül választhatnak, így a tok egyénre szabható.
- Könnyű telepítés és használat - a Satin Armor Case+ könnyen felszerelhető és használható, így a felhasználónak nem kell aggódnia a bonyolult útmutatók vagy nehézkes összeszerelési folyamat miatt. A tok gyorsan és könnyen felhelyezhető a telefonra, és teljes védelmet biztosít.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett