Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396162282

iPhone 12 MagSafe-kompatibilis tok fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396162282

iPhone 12 MagSafe-kompatibilis tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Gondoskodjon okostelefonja kiváló védelméről a szilikon fedéllel, amelynek tartós és átlátszó bevonata véd az ütésektől és a karcolásoktól. A termék kompatibilis az induktív töltést lehetővé tevő MagSafe technológiával.
Az iPhone-hoz készült Silicone Mag Cover a jó minőségű anyagok és a teljes kényelem garanciája.  Az innovatív MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi a telefon Qi szabvány szerinti töltését. A tok felhelyezése után csak egy vezeték nélküli töltőhöz kell érintenie, és a beépített mágnesek szilárdan rögzítik az okostelefont a töltőmezőhöz, és lehetővé teszik az energia pótlását. Ez a fajta kényelem kényelmet biztosít a készülék használatában mind töltés közben, mind mágneses autós tartókkal történő használat közben.
A tok kiváló minőségű matt színű szilikonból készült , amely elég tartós ahhoz, hogy hosszú ideig szolgáljon. Megakadályozza a magasból való leejtés és a karcolások nem kívánt hatását . A belső mikroszálas bélés emellett védi a készülék felületét.
A csúszásgátló bevonat nem csúszik  , ami kényelmessé teszi a tokot kézben tartáskor. A megemelt képernyőfelület eltakarja az okostelefon peremeit, a beépített kivágások pedig megkönnyítik a hozzáférést a portokhoz, így könnyedén használhatja az összes funkciót.

Specifikáció:
Anyag:  Szilikon, mikroszálas (belső bélés)
Szín:  Fekete
Kompatibilitás a MagSafe vezeték nélküli töltéssel.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett