Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361350 Márka: AVATTO

Intelligent LED TV csík Avatto SLS06 55-65" szalag


Cikkszám: SLS06 | EAN/Vonalkód: 6976037361350 | Márka: AVATTO

Intelligent LED TV csík Avatto SLS06 55-65" szalag


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

46600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto SLS06 55-65" fliptok intelligens LED TV szalag. Az Avatto SLS06 intelligens LED szalag egy korszerű világítási megoldás, amely a vizuális és audió élmény fokozására lett tervezve. Az Alexa és Google Home rendszerekkel való integrációval, valamint a Tuya alkalmazás támogatásával teljes kontrollt és személyre szabhatóságot kínál otthonod világításához. Ideális játékokhoz, filmekhez és zenéhez, az LED szalag lenyűgöző élményt nyújt a világítás szinkronizálásával a videóval és hanggal.

Pontos FPGA videofeldolgozás
Az LED szalag vezérlője az HDMI-n keresztül továbbított videójelet rögzíti. Az FPGA technológiának köszönhetően a vezérlő valós időben elemzi a képet, azonosítva a képernyőn megjelenő színeket a pontos reprodukció és minimális késés érdekében. Ez lehetővé teszi a játékosok számára a zavartalan játékélményt, jelentősen fokozva a játékmenetet.

Magas HDMI teljesítmény
Az HDMI 2.0b támogatással akár 4K felbontás is elérhető 60 képkocka/másodperc sebességgel, valamint YCbCr 4:4:4 és RGB támogatással. Emellett a maximális frissítési arány 240Hz 1080p felbontásnál, ami azt jelenti, hogy a dinamikus jelenetek simán és tisztán jelennek meg, ami ideális a filmkedvelőknek és sportrajongóknak.

Könnyű telepítés és automatikus felismerés
Az LED szalag telepítése egyszerű, és nem igényel szakértelmet. Az automatikus felismerési funkciónak köszönhetően a szalag szinte azonnal használatra kész, amint csatlakoztatják. Ez időt takarít meg és megszünteti a bonyolult beállítások szükségességét, lehetővé téve a gyors és tökéletes világítá élvezetét.

Alkalmazás és hangvezérlés
Az Avatto LED szalag vezérelhető a Smart Life vagy a Tuya alkalmazáson keresztül, lehetővé téve a teljes ellenőrzést okostelefonról vagy táblagépről. Az Amazon Alexa és Google Home integrációval kényelmes hangvezérlést biztosít, fokozva az élményt és lehetővé téve a beállítások egyszerű módosítását kéz nélkül.

Számos mód és jelenet
Az Avatto SLS06 különböző világítási módokat kínál, beleértve a zenei módot, videó módot és szélesképernyős módot. Emellett 12 jelenet áll rendelkezésre, mint például romantikus, színes vagy álmodozó, lehetővé téve a világítás testreszabását bármilyen alkalomhoz vagy hangulathoz, megteremtve a tökéletes atmoszférát bármikor.

Hanggal és zenével való szinkronizálás
A vezérlődobozba beépített mikrofon lehetővé teszi a világítási effektek szinkronizálását a zene és a környezeti hangok ritmusával. Ez ideális eseményekhez, ahol a világítás dinamikusan reagál a zenére, felejthetetlen atmoszférát teremtve és fokozva a party élményt.

Megosztás és csoportos vezérlés funkció
Az Avatto LED szalag lehetővé teszi a beállítások megosztását a családtagokkal, megkönnyítve minden lakó számára az intelligens otthon kezelését. A csoportos vezérlési funkció lehetővé teszi a világítás szinkronizálását különböző zónákban, ami különösen hasznos nagyobb terekben, biztosítva az egységes és harmonikus világítást.

Integráció más intelligens eszközökkel
Az Avatto LED szalag más intelligens eszközökhöz is csatlakoztatható az otthonban, lehetővé téve összetett szcenáriók létrehozását, mint például a kilépési mód vagy az alvás mód. Ez a sokoldalú és fejlett világítási megoldás jelentősen növeli a napi élet kényelmét és funkcionalitását, automatizáltabbá és élvezetesebbé téve azt.

Csomag tartalma
LED szalag
Wi-Fi vezérlő
Adatkábel
Klipszek a kábelhez
Tápegység
Használati útmutató

Wi-Fi vezérlő

- Feszültség: 5-12V
- RGBIC: WS2812/WS2811
- HDMI: HDMI 2.0b HDCP2.2 HDR10 HLG Dolby Vision
- Maximális felbontás: 3840x2160/4096x2160 @ 60fps YCbCr4:4:4
- Zenei mód: Beépített mikrofon
- Kimeneti csatornák (vezetékes): 3 csatorna, 1 LED szalaghoz, 2 fénycsíkhoz (jobb és bal)
- Kimeneti csatornák (vezeték nélküli): 10 csatorna, vezeték nélküli világítási termékek (csak RD200Pro esetén)
- Funkció módok: Videó/zene/film, színmód, jelenet, mód beállítások
- Termék interfész: HDMI bemenet X1, HDMI kimenet X1, LED szalag (type C) X1, fénycsík (type C) X1, DC tápegység (5.5/2.1), microUSB X1
- Alkalmazás: Tuya Smart
- Automatikus be/ki: Szinkronizálás a TV be/ki kapcsolási beállításokkal (nincs szükség az alkalmazáson vagy hangsegéden keresztül történő be/ki kapcsolásra)
- CEC: Átmenő mód
- Színkompenzáció: RGB színkorrekció az alkalmazáson keresztül
- Energiafogyasztás: 3W max.
- TV mérete: max. 120 inch

LED fénycsík

- Bemenet: 12V 2A (40-50 inch; 55-65 inch), 12V 3A (75-80 inch)
- Méret: 55-65 inch: 3.8M (70 + 120 + 70 + 120CM)
- Szalagtípus: 5050 RGB 2811 IC fekete alaplap
- LED-ek száma: 30 LED/m
- Vízállóság: IP 68

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett