Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361367 Márka: AVATTO

Intelligent LED strip Avatto SLS03 5m


Cikkszám: SLS03 | EAN/Vonalkód: 6976037361367 | Márka: AVATTO

Intelligent LED strip Avatto SLS03 5m


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto SLS03 okos LED szalag 5m

Az Avatto SLS03 okos LED szalag egy olyan megoldás, amely funkciót és esztétikát ötvöz, hogy egyedi világítási effektusokat hozzon létre otthonában. A LED szalag teljes irányítást biztosít egy mobilalkalmazáson és hangasszisztenseken keresztül, lehetővé téve a világítás személyre szabását az igényei és hangulata szerint. Ideális hangulat megteremtésére a nappaliban, hálószobában vagy bulikon, az Avatto SLS03 LED szalag minden belső teret barátságosabbá és modernebbre varázsol.

Automatizálási és csatlakozási funkció
Az automatizálási funkciónak köszönhetően a LED szalag beprogramozható, hogy meghatározott időpontokban kapcsoljon be és ki, ezzel kényelmesebbé téve a használatát és a világítás teljes mértékű személyre szabását a napi időbeosztáshoz igazítva. Az okos jelenetek létrehozásának lehetősége, melyeket egyetlen kattintással aktiválhat, egyszerűvé teszi a világítás különböző helyzetekhez történő igazítását, mint például filmvetítésekhez, olvasáshoz vagy pihenéshez.

Csoportos irányítás
Az Avatto SLS03 LED szalag csoportos irányítási funkciót kínál, amely lehetővé teszi több LED szalag szinkronizálását különböző szobákban. Ezáltal egyszerűen kezelheti a világítást az egész otthonában egyetlen alkalmazásból, növelve a kényelmet és a hatékonyságot.

Zenei módok
A LED szalag négy egyedi zenei módot kínál: Ritmus, Gördülés, Energia és Spektrum, amelyek a világítást a zene ritmusához szinkronizálják. A beépített mikrofon érzékeli a környezeti hangokat, lehetővé téve, hogy a színek és világítási effektusok dinamikusan változzanak a zene ütemére, felejthetetlen atmoszférát teremtve a bulikon és összejöveteleken.

Hangvezérlés és mobilalkalmazás
Az Amazon Alexa és a Google Home integrációjának köszönhetően kényelmes hangvezérlés biztosított, így könnyedén változtathatja a beállításokat kéz használata nélkül. A SmartLife/Tuya Smart alkalmazás teljes irányítást biztosít a LED szalag felett, lehetővé téve a színek, fényerő és módok beállítását okostelefonjáról, bárhol is legyen.

A csomag tartalma
- 5m LED szalag
- WiFi vezérlő
- Tápegység
- Távirányító
- Használati útmutató

Wi-Fi Vezérlő:

- Wi-Fi: 2.4GHz
- Alkalmazás: SmartLife/Tuya Smart
- Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google Home
- Beépített mikrofon: Igen, szinkronizál a zene ütemére
- Csatornák: 3 RGB csatorna
- Bemeneti feszültség: DC (5-24)V
- Maximális kimeneti teljesítmény:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett