Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973696564009 Márka: meross

Intelligens Wi-Fi LED csík RGBWW (5 méter) Meross MSL320 (HomeKit)


Cikkszám: MSL320PHK-EU-5M | EAN/Vonalkód: 6973696564009 | Márka: meross

Intelligens Wi-Fi LED csík RGBWW (5 méter) Meross MSL320 (HomeKit)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

RGBWW Wi-Fi fliptok LED csík 5 méter Meross MSL320 (Homekit).
Gondoskodj egyedülálló hangulatról. Az 5 méter hosszú Meross MSL320 LED csík nagyon könnyen telepíthető, és tökéletesen díszíti bármely helyiséget. A Meross alkalmazás vagy az Apple Home használatával választhatsz az elérhető fény színek közül, vagy használhatod az elérhető jeleneteket. Könnyedén beállíthatod az eszköz időzítését, valamint a fényerőt és a színhőmérsékletet is az igényeid szerint. Hangoddal is irányíthatod a csíkot – a termék kompatibilis az Apple HomeKit/Siri, az Amazon Alexa, a Google Assistant, a SmartThings rendszerekkel, és működik Wi-Fi kapcsolaton keresztül.

Könnyű használat
A szalag telepítése nem okoz problémát. A Meross MSL320 rendkívül rugalmas és öntapadó - csak ragaszd a kívánt helyre. Hossza 5 m, de szükség esetén vághatod is. A kényelmes, távoli működtetésről a Meross alkalmazás vagy az Apple Home gondoskodik. Ne aggódj a távirányító problémák miatt sem, az eszköz tökéletesen támogatja a vezeték nélküli és a vezetékes kapcsolatokat is.

Igényeidhez igazítva
A dedikált alkalmazás lehetővé teszi a világítás kényelmes vezérlését bárhol is vagy. Az alkalmazás segítségével beállíthatod a kívánt fényerőt és színhőmérsékletet 2700K-6500K között, valamint választhatsz az elérhető RGB színek közül. Így könnyedén teremthetsz fantasztikus hangulatot bármilyen alkalomra. Egy filmest vagy esetleg egy táncos buli? Igazítsd a világítást úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen otthonodhoz. Próbáld ki az elérhető világítási jeleneteket is.

Hangvezérlő
Nincs kéznél a telefonod, de szeretnéd megváltoztatni a világítást? Vagy kikapcsolnál, de nem szeretnél felkelni a kényelmes ágyadból? Nem probléma - már nem kell a telefonodhoz nyúlni! A Meross MSL320 szalag kompatibilis hangasszisztensekkel, mint például; Apple HomeKit/Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings. Így kényelmesen irányíthatod a megfelelő parancsokkal. Néhány szóval be tudod kapcsolni a világítást, egy kicsit fényesebbé teheted, kiválaszthatod a kedvenc színedet, vagy megváltoztathatod a színhőmérsékletet.

Okos időzítő
Az alkalmazás lehetővé teszi munkarendek létrehozását is az LED csík számára. Könnyedén beállíthatod, hogy automatikusan be- és kikapcsoljon meghatározott időpontokban. Hasonló megoldás nemcsak otthon, hanem például munkahelyen vagy üzletben is jól működik. Programozd az LED csíkot úgy, ahogy neked tetszik!

A csomag tartalma:
- 5m LED szalag

- Wi-Fi okos vezérlő

- Csatlakozó

- Tápegység

- 5 x rögzítő klipsz

Márka
Meross

Modell
MSL320

Bemenet
12V/1.5A

Szín
RGBW (2700K-6500K)

Hossz
5 m

Kompatibilitás
Apple HomeKit/Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings

Kapcsolat
Wi-Fi

Alkalmazás
Meross vagy Apple Home

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett