Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975907030075 Márka: INSE

INSE N5T vezeték nélküli álló porszívó


Cikkszám: 230409L | EAN/Vonalkód: 6975907030075 | Márka: INSE

INSE N5T vezeték nélküli álló porszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

47800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

INSE N5T vezeték nélküli álló porszívó
Az INSE N5T egy vezeték nélküli álló porszívó, amely megkönnyíti a tiszta felületek karbantartását. Az LED-világítással ellátott kefe segítségével alaposan kitakaríthatja a nehezen elérhető helyeket, és a mellékelt tartozékok megkönnyítik a különböző típusú felületek porszívózását. Ráadásul az INSE N5T egyetlen töltéssel akár 45 percig is működik, és 12 000 Pa szívóerejének köszönhetően hatékonyan megszabadul a portól.

Hatékony tisztítás
Távolítsa el a szennyeződéseket az INSE N5T segítségével. A porszívó nagy teljesítményű, kefe nélküli motorral és 12 000 Pa szívóerővel rendelkezik a hatékony tisztítás érdekében. Ráadásul a fejlett HEPA szűrő révén a szűrési hatékonyság 99,99%-os, megakadályozva a másodlagos légszennyezést.

LED-világítású kefe
Az INSE N5T lehetővé teszi a felületek alapos tisztítását. A széles kefe LED-háttérvilágítással van ellátva, amely hasznos a bútorok alatti tér porszívózásakor. Továbbá, a kefe alkalmas rövid szálú szőnyegek, fa és csempe felületek tisztítására. Ezenkívül a 150° oldalirányú és 90° előre-hátra állíthatóságának köszönhetően kényelmesen manőverezhet a kanapé vagy a székek alatti tér porszívózásakor.

További kefék mellékelve
Tisztítsa meg minden zugot és rést az INSE N5T segítségével. A készlet tartalmaz egy réskefét, amely lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek elérését. Hasznos lesz például a bútorok közötti rések vagy az autó porszívózásakor. Emellett a 2 az 1-ben kefét használhatja kanapé, függönyök, kárpit stb. tisztítására.

Könnyű, ergonomikus kialakítás
A porszívó körülbelül 2,8 kg súlyú, így használata és helyről helyre mozgatása nem okoz fáradtságot. Továbbá, a pálca hossza 32 és 54 cm között állítható, így kényelmesen porszívózhatja a magasabb polcokat vagy függönyöket.

Kényelmes töltés és tárolás
A porszívó akkumulátora kétféleképpen tölthető: az N5T-vel együtt vagy külön - az eltávolítása nem jelent gondot. Ráadásul az INSE N5T önmagában is tárolható kialakítású, így könnyen elhelyezheti. Használhatja a mellékelt fali tartót is. A választás az Ön kezében van.

Tartozékok:
- Porszívó
- Fali tartó
- Hálózati adapter
- 2 az 1-ben kefe
- Réskefe
- 2 az 1-ben tisztító eszköz
- Felhasználói kézikönyv
- Gyors indítási útmutató

Gyártó: INSE
Modell: N5T
Szívóerő: 12 000 Pa
Teljesítmény: 180 W
Szívási fokozatok: 3
Üzemidő: akár 45 perc
Porkonténer kapacitása: 1.2 l
Akkumulátor kapacitása: 2200 mAh
Feltöltési idő: kb. 5 óra
Zajszint: 65 dB
Súly: 2.8 kg
Szűrő típusa: HEPA H10
Jellemzők: 5 fokozatú szűrőrendszer, elülső LED világítás, rugalmas - 150°, 90°

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett