Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971308400042 Márka: InFace

InFace MS2000 Szónikus arctisztító kefe (rózsaszín)


Cikkszám: MS2000p | EAN/Vonalkód: 6971308400042 | Márka: InFace

InFace MS2000 Szónikus arctisztító kefe (rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az InFace MS2000 szónikus arctisztító kefe lehetővé teszi, hogy megfelelően gondoskodj arcbőrödről. Szilikonból készült, amely tartóssá és vízállóvá teszi. Gyengéd vibrációinak köszönhetően alaposan tisztítja a bőrt, és hámlasztja az elhalt hámsejteket. Ráadásul egyetlen töltéssel akár 240 percig is működik, és 3 szinten lehet állítani a sebességet.

Hatékony bőrtisztítás
A készülék 4650 rezgés/perc frekvenciával működik, így alaposan és biztonságosan tisztítja az arcot. Az ecset okos kialakítása megkönnyíti a pórusok tisztítását és a szennyeződések eltávolítását. Az alsó szilikon fülek rendkívül finomak, így jól alkalmazhatóak az U-zónában, azaz a nagyobb területeken, mint például az orcák. Az egész arc tisztításához a közepes méretű füleket kell használni. A vastagabbak pedig a T-zónához vannak tervezve, és hatékonyan csökkentik a faggyútermelést.

Testreszabható teljesítmény
Az inFace szónikus kefe 3 szintű sebességállítást kínál, így választhatod ki a bőrtípusodhoz legmegfelelőbb szintet. Emellett a készülék 90 másodperc után automatikusan kikapcsol. A készülék csendesen működik, így a zaj nem fog zavarni.

Kiváló minőségű kivitelezés
Az inFace arctisztító kefe FDA hypoallergén és antibakteriális szilikonból készült. Megakadályozza a mikroorganizmusok és szennyeződések lerakódását, miközben nagyon könnyű tisztán tartani. Emellett a könnyű és kompakt kialakítás megkönnyíti a használatot és a tárolást - a kefe nagysága hasonlít egy szappanra. Sikeresen befér a sminktáskádba, és elviheted magaddal nyaralásra.

Vízálló
Az inFace szónikus kefe IPX7 vízálló, így biztonságosan használhatod és mosogathatod folyó víz alatt. Ráadásul, a MS2000 szilikonból készült, így ellenállóbb a sérülésekkel szemben - nem ártanak neki akár 2 méteres esések sem.

Hosszú üzemidő
Nem kell gyakran töltened a kefét. A termék 400 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely kb. 240 perc folyamatos működést biztosít. A csomag tartalmaz egy kábelt, amely megkönnyíti a töltést - csak csatlakoztasd egy hálózati töltőhöz, például. Emellett a töltési idő kb. 2,5 óra.

Tartozékok
- szónikus kefe
- töltőkábel
- használati útmutató

Gyártó: inFace

Modell: MS2000

Szín: Rózsaszín

Méretek: 800 x 53 x 30.4 mm

Súly: kb. 83 g

Akkumulátor kapacitás: 400 mAh

Töltési intenzitás: 200 mA

Töltési feszültség: 5V

Töltési idő: 2.5 óra

Működési idő: kb. 240 perc

Töltőport: USB

Működési hőmérséklet: -10°C ~ 40°C

Anyag: FDA szilikon

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett