Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971308400370 Márka: InFace

InFace CF-03D Ionos arctisztító (szürke)


Cikkszám: CF-03DSg | EAN/Vonalkód: 6971308400370 | Márka: InFace

InFace CF-03D Ionos arctisztító (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7350 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az inFace márka terméke az ionok, kék és vörös fény, valamint a termoterápia segítségével alapos arctisztítást kínál. Serkenti a kollagéntermelést, antibakteriális hatású és növeli a kozmetikumok hatékonyságát. Ráadásul a termék fröccsenésálló (IPX6), és könnyű, kompakt kialakításának köszönhetően egyszerűen tárolható. A csomagban USB töltőkábelt is találsz.

Negatív ion importálás
A készülék olyan módot kínál, amely kombinálja a negatív ion importálást, a vibrációt, a vörös fényt és a 42°-os hőmérsékletet. A hő megnyitja a pórusokat, míg a nagyfrekvenciás vibráció kisebb molekulákra bontja le a tápanyagokat, így azok könnyebben felszívódnak. Ezen kívül a 640 nm hullámhosszú vörös fény a bőr mély rétegeibe hatol, javítja a keringést és serkenti a kollagén termelést. Eközben a negatív ionok hatására a kozmetikumok jobban felszívódnak.

Pozitív ion exportálás
Egy másik mód hőt, pozitív ionokat és vibrációt használ. A 42°-os hőmérséklet és a kellemes vibrációk javítják a vérkeringést, elősegítik az anyagcserét és helyreállítják a bőr rugalmasságát. Ezen kívül a vibrációk kisebb részecskékre bontják a sminkmaradványokat, és a pozitív ionok segítségével eltávolítják azokat a bőr felszínéről - ehhez helyezz egy vattakorongot a készülék fejére.

Szövetségesed a pattanások elleni harcban
A CF-03D 460 nm hullámhosszú kék fényt használ, amely antibakteriális hatású. Eltávolítja a baktériumokat, a gyulladásokat és az akné okozta hegeket. A negatív ionok pedig elősegítik a kozmetikumok felszívódását, és simává, egészségessé teszik a bőrt.

Fröccsenésálló
A könnyebb használat érdekében a készülék IPX6 fröccsenésvédelmet kapott. Így biztonságosan és kényelmesen használhatod anélkül, hogy kárt tennél benne. Figyelem: ne merítsd víz alá a terméket.

Átgondolt kialakítás
A termék figyelemfelkeltő, szokatlan bionikus kialakítással rendelkezik. Emellett a hasonló termékekhez képest sokkal kisebb és könnyebb kialakítással büszkélkedhet. Mindössze 75 g súlyú, és tökéletesen illeszkedik a kézbe, így használata egyszerű és kényelmes lesz. Ezen kívül a szilikon bevonat kellemes tapintásúvá teszi a CF-03D készüléket. A csomagban USB kábel is található, amely megkönnyíti a készülék töltését - kb. 100 perc után készen áll a további használatra.

A csomag tartalma:
- Arctisztító készülék
- Borítás
- Töltőkábel
- Használati utasítás

Gyártó: inFace

Modell: CF-03D

Szín: szürke

Akkumulátor kapacitása: 400 mAh

Névleges feszültség: 3.7V

Névleges teljesítmény: 3.7 W

Töltési idő: kb. 100 perc

Súly: kb. 60 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett