Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971927234059 Márka: IMOU

IMOU Cell Go Kit hordozható kamera (fehér) napelemmel IMOU FSP12


Cikkszám: KIT/IPC-B32P/FSP12 | EAN/Vonalkód: 6971927234059 | Márka: IMOU

IMOU Cell Go Kit hordozható kamera (fehér) napelemmel IMOU FSP12


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

46900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

IMOU Cell Go hordozható vezeték nélküli kamera (fehér) + IMOU FSP12 napelem szett. Az IMOU Cell Go napelemmel ellátott változata ideális megoldás azok számára, akik megbízható felügyeleti kamerát keresnek. Az erős 5000 mAh-s akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, és napenergiával újratölthető, miközben a 3 MP felbontás kiváló képminőséget és részletgazdagságot garantál. A készülék beépített szirénával, hangszóróval és mikrofonnal is rendelkezik. A Cell Go modell vlogok és egyéb felvételek készítéséhez is hasznos lehet.

Erőteljes akkumulátor, gondtalan tápellátás:
A Cell Go kamera 5000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú távú működést biztosít és csökkenti a gyakori töltés szükségességét. Ráadásul az FSP12 napelemmel a készülék napenergiával is ellátható, ami tovább növeli az üzemidőt.

Magas felbontás:
A Cell Go kamera 3 MP (2304x1296) felbontást kínál, amely részletes és tiszta képeket biztosít nappal és éjszaka egyaránt. Az IMOU-val biztos lehet benne, hogy otthona biztonságban van, bármilyen napszakban is legyen!

Intelligens érzékelés és értesítések:
Fejlett AI-érzékelési technológia lehetővé teszi a mozgás és emberek akár 99%-os pontossággal történő észlelését. Ha gyanús személy kerül a kamera látóterébe, azonnal értesítést kap a telefonjára. A készülék 90 dB-es szirénát is képes bekapcsolni, hogy elriassza a hívatlan vendégeket.

Kétirányú kommunikáció hangváltás funkcióval:
A kamera beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, lehetővé téve a szabad kétirányú kommunikációt. Így könnyedén közvetíthet fontos üzenetet a háztartás többi tagjának vagy tájékoztathatja a futárt, hová tegye a csomagot. Hangváltás funkció is elérhető, ami lehetővé teszi, hogy elrejthesse kilétét, amikor idegenekkel beszél.

Egyszerű telepítés:
A kamera telepítése nagyon egyszerű és gyors - könnyen felszerelhető például a bejárati ajtónál, a kertben vagy a konyhában. A készülék Wi-Fi hatótávon kívüli helyeken is könnyen működhet - egyszerűen közvetlenül csatlakozik az okostelefonjához. Az IP65 vízállósági minősítéssel is rendelkezik, így ellenáll az időjárás változásainak, például esőnek vagy szélnek. Emellett 6 kamera móddal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző felhasználási helyzetekhez igazítsa.

Kényelmes fájltárolás:
Ne aggódjon amiatt, hogy elfogy a hely a felvételei számára. A kamera akár 4 GB belső memóriát kínál. Emellett egy évig ingyenes felhőalapú hozzáférést is igénybe vehet. Az IMOU termékfelhasználók számára nagyszerű lehetőség a fizetős Imou Protect előfizetési szolgáltatás is, amely nemcsak a fájlok felhőbe mentését teszi lehetővé, de fejlettebb AI-megoldásokat is kínál, és akár 20 másik felhasználóval is megoszthatja az eszközöket.

A csomag tartalma:
- Kamera
- Gyors üzembe helyezési útmutató
- Tápkábel
- Szerelési sablon
- Ragasztószalag
- Szerelőkonzol
- Tágítócsavar
- Mágneses kiegészítő
- Napelem

Gyártó: IMOU
Modell: KIT/IPC-B32P/FSP12
Felbontás: 3 MP (2304x1296)
Éjszakai látás: Akár 7 m
Fix lencse: 2,8 mm
Látószög: 98° vízszintesen, 54° függőlegesen, 121° átlósan
Videó kodekek: H.265
Képkocka sebesség: Akár 15 FPS
Digitális zoom: Akár 8x
Értesítések: Mozgásérzékelés, személyérzékelés, konfigurálható észlelési terület, üzemmód
Mikrofon: Igen
Hangszóró: Igen
Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n, akár 50m nyílt területen
Tápellátás: DC 5 V 2 A / napelem
Fogyasztás: < 3,5 W
Üzemi hőmérséklet: -20°C-tól 50°C-ig
Töltési hőmérséklet: 0°C-tól 45°C-ig
Méretek: 63 x 88 x 42 mm
Súly: 210 g
Belső memória: 4 GB eMMC
Alkalmazás: Imou Life
Kompatibilis operációs rendszerek: iOS, Android

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett