Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975092686316 Márka: iCarer

iCarer Wallet tok 2in1 iPhone 14 Plus Anti-RFID bőr fliptok Piros (WMI14220727-RD)


Cikkszám: WMI14220727-RD | EAN/Vonalkód: 6975092686316 | Márka: iCarer

iCarer Wallet tok 2in1 iPhone 14 Plus Anti-RFID bőr fliptok Piros (WMI14220727-RD)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iCarer Wallet tok 2in1 telefontok Anti-RFID bőr fliptok Egy elegáns, valódi bőrből készült tok ízléses kiegészítője a telefonnak és védi azt a sérülésektől. A tok nagyon tartós, és a szilikon betétnek és bőr borításnak köszönhetően kiváló védelmet nyújt a telefon számára eséskor. A borító belsejében zsebek találhatók fizetési kártyák vagy okmányok számára, valamint egy nagyobb zseb a bankjegyeknek. Pénztárcaként is használható. A bőrréteg alatt egy anyag található, amely blokkolja az RFID jelet. Ez megvéd a számláról történő pénzlopástól, amit a zsebtolvajok használtak kisméretű fizetési terminállal.
A legfontosabb előnyök:
- Védelem lopás ellen - a tokban elhelyezett Anti-RFID szűrővel ellátott réteg védi az érintés nélküli kártyákat a számláról történő pénzlopástól.
- Stílusos design - egy elegáns kivitelű praktikus tok, amely minden helyzetben megállja a helyét. Legyen szó üzleti ebédről vagy mindennapi otthoni használatról.
- Tartósság és szilárdság - a tok kellemes tapintású, természetes bőrből készült.
- Teljes körű védelem - a tok kompakt kialakítása tökéletesen védi a telefont a mechanikai sérülésektől és szennyeződésektől.
- Tökéletes illeszkedés - a tok formája összhangban van a telefon szerkezetével.
- Precíz kivágások - a praktikus kivágásoknak köszönhetően a lencséhez és a készülék egyéb elemeihez való hozzáférés korlátlan.
- Mágneses záródás - kényelmes nyitás-zárás.
- Eltávolítható hátlap - a hátlap könnyen levehető.
Valódi, bőr Az iCarer tok 100% valódi tehénbőrből készült, fényes, polírozott textúrával. Teljes körű védelmet nyújt a készüléknek. Tökéletesen illeszkedik hozzá, védi a kopástól és karcolásoktól.
Érintés nélküli fizetési kártyák védelme A tok belsejében RFID jelet blokkoló anyag található. Ennek köszönhetően senki sem tudja majd ellopni a pénzedet, ha egy rejtett terminált közelít a zsebhez vagy táskához, ahol a telefont hordod.
Kéttagú konstrukció A tok egy 2 az 1-ben termék. Fliptokként és hagyományos hátlaptokként is funkcionál. Mindkét rész mágnesesen kapcsolódik egymáshoz. Könnyen szétválaszthatók, amikor szükséges.
Stílusos design A tok elegáns kialakítása minden helyzetben megállja a helyét. Nem számít, hogy üzleti találkozóról vagy egyszerű társadalmi beszélgetésről van-e szó.
Tartós és szilárd A kiegészítő kellemes tapintású természetes bőrből készült, és belső, ütésálló TPU fedővel van támogatva.
Teljes körű védelem A borító zárt kialakítása tökéletesen védi a telefont minden oldalról.
Állvány funkció A tok összecsukható, így kényelmes állványként is szolgál. Tökéletes filmnézéshez vagy fényképek nézegetéséhez.
Praktikus zsebek A fedél belső oldalán praktikus zsebek találhatók hitelkártyák, személyi igazolványok vagy bankjegyek számára.
Emelt szélek Az enyhén emelt szélek további védelmet nyújtanak a kijelzőnek és a kamerának.
Integrált gombok Blokkolják a módot, hogy szennyeződés kerüljön a borítás alá.
Precíz kivágások Biztosítják a szükséges portok könnyű elérését.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett