Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975092688297 Márka: iCarer

iCarer Wallet Samsung Galaxy S23 Ultra bőrtok pénztárca fekete


Cikkszám: AKSM09-BK | EAN/Vonalkód: 6975092688297 | Márka: iCarer

iCarer Wallet Samsung Galaxy S23 Ultra bőrtok pénztárca fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy S23 Ultra iCarer Haitang Leather Wallet Case fekete Az iCarer Haitang Leather Wallet Case az elegancia és tartósság kombinációja, amely minden klasszikus stílust és minőségi kidolgozást kedvelőnek tetszeni fog. A természetes bőrborítás elegáns megjelenést kölcsönöz Samsung Galaxy S23 Ultra telefonjának, amely minden helyzetben megállja a helyét, legyen szó üzleti találkozóról vagy egy esti városi vacsoráról. Az iCarer Haitang Leather Wallet Case emellett rendkívül tartós és karcálló, így Samsung Galaxy S23 Ultra készüléke jól védett lesz a sérülésektől. Ez a tok tökéletes megoldás azoknak, akik értékelik az elegáns megjelenést és szeretnék megvédeni telefonjukat a sérülésektől. Ez a tok "fliptok" stílusú - merev borítóra emlékeztet, amely elrejti a telefont. A telefon stabil tartásához a készüléket a belső szilikon formába kell behelyezni. A borító több visszafogott színben elérhető és elegáns bőrborítással rendelkezik. A tok belsejében, a fülke belső oldalán több zseb található, amelyek képesek befogadni fizetési kártyákat, hűségkártyákat, bankjegyeket vagy névjegykártyákat. Ezen felül a tok könnyen állvánnyá alakítható. Egy mozdulat elegendő ahhoz, hogy kényelmesen nézzen filmeket vagy olvasson e-könyveket. Ez a borító zavartalan hozzáférést biztosít a portokhoz, gombokhoz és a kamerához. Speciális kivágásoknak köszönhetően jól elvezeti a hőt. Az iCarer Leather Wallet Case így nemcsak a túlmelegedéssel, hanem az esések hatásaival szemben is jól védi a készüléket. Specifikáció:
- Márka: iCarer
- Sorozat: iCarer Haitang Leather Wallet Case
- Anyag: természetes bőr
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eszköz modellkódok:
- SM-S918BZGDEUE
- SM-S918BZKDEUE
- SM-S918BLIDEUE
- SM-S918BZEDEUE
... (további kódok a leírás szerint)
- Fekete szín
Az iCarer Haitang Leather Wallet Case fő előnyei Samsung Galaxy S23 Ultra készülékhez:
- Elegáns stílus - Az iCarer Haitang Leather Wallet Case elegáns és professzionális megjelenést biztosít telefonjának, ideális azok számára, akik a klasszikus eleganciát kedvelik.
- Védelem a sérülésektől - A természetes bőr megvédi a telefont a karcolásoktól és ütődésektől, amely hosszabb ideig fenntartja annak megjelenését.
- Tartósság - A természetes bőr rendkívül tartós és ellenáll a mindennapi használatnak, így a tok hosszú ideig szolgálja majd Önt.
- Nincs szükség pénztárcára - A tok belső rekeszekkel rendelkezik, amelyek kártyákat és bankjegyeket is befogadnak.
- Kényelmesen nézheti a filmet vagy olvashatja a szöveget a telefonján. A tok állvánnyá alakítható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett