Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975092685616 Márka: iCarer

iCarer CE Premium Bőr Fliptok iPhone 14 mágneses fliptok MagSafe fekete (WMI14220713-BK)


Cikkszám: WMI14220713-BK | EAN/Vonalkód: 6975092685616 | Márka: iCarer

iCarer CE Premium Bőr Fliptok iPhone 14 mágneses fliptok MagSafe fekete (WMI14220713-BK)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9310 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iCarer CE Premium Bőr Fliptok mágneses fliptok MagSafe Mit szólnál néhány igazán egyedi GSM kiegészítőhöz, melyek az idő múlásával sem veszítenek minőségükből? Válaszd az iCarer bőr okostelefon tokot – divatos és időtálló. Az egyediségét a természetes bőr használata adja. Az idő előrehaladtával a tok a maga jellegzetes módján változik majd, így igazán egyedivé teszi a stílusodat. Szilárd védelem a sérülések ellen, precíz illeszkedés és a kényelmes vezeték nélküli töltés lehetősége (a tok eltávolítása nélkül a MagSafe technológia révén) további előnyei ennek a kiegészítőnek. A legfontosabb előnyök:
- Stílusos design - egy elegáns kialakítású, kézre álló tok, amely bármilyen helyzetben megállja a helyét. Üzleti ebédnél és mindennapi otthoni használatban egyaránt.
- MagSafe kompatibilitás - a tok kompatibilis a MagSafe technológiával, lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést és a további mágneses kiegészítők használatát.
- Tartósság és szilárdság - a tok kellemes tapintású, természetes bőrből készült.
- Teljes védelem - a tok kompakt kialakítása miatt a telefon tökéletesen védett a mechanikai sérülések és a szennyeződések ellen.
- Tökéletes illeszkedés - a tok formája összhangban van a telefon kialakításával.
- Precíz kivágások - a praktikus kivágásoknak köszönhetően a lencséhez és az eszköz egyéb elemeihez való hozzáférés zavartalan.
- Mágneses zár - a tok könnyű, kényelmes nyitása.

Megjegyzés - a természetes bőr egyedi jellege miatt minden tok valamelyest eltérhet megjelenésében az itt bemutatott modelltől. Valódi bőr Az iCarer tok 100%-ban valódi, fényes, polírozott textúrájú marhabőrből készült. Teljes védelem a készüléknek. Tökéletesen illeszkedik hozzá, védi a kopástól és karcolásoktól. Stílusos design A tok elegáns kialakítású, ami bármilyen helyzetben megállja a helyét. Legyen szó üzleti találkozóról vagy egyszerű társasági beszélgetésről. Teljes védelem A zárt kialakítású tok minden oldalról védi a telefont. Praktikus zseb A fedél belsejében zsebet találsz hitelkártyák, igazolványok vagy bankjegyek számára. Emelt élek Az enyhén emelt élek további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának. Integrált gombok Megakadályozzák, hogy szennyeződés kerüljön a borító alá. Precíz kivágások Garantálják a könnyű hozzáférést minden szükséges porthoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett