Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576272800 Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok Samsung Galaxy S23 Ultra telefonhoz kameravédővel fekete


Cikkszám: Hybrid Armor Camshield Samsung S23 Ultra BLACK | EAN/Vonalkód: 9145576272800 | Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok Samsung Galaxy S23 Ultra telefonhoz kameravédővel fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy S23 Ultra Hybrid Armor Camshield tok kameravédővel fekete A Hybrid Armor Camshield tok hőre lágyuló és tartós anyagból készült, amely acélszerű megjelenést biztosít. A burkolat a Samsung Galaxy S23 Ultra készülékhez lett tervezve, és tökéletes védelmet nyújt a telefon számára esések vagy karcolások ellen (például zsebbe kerülő kulcsok által). A burkolat rendelkezik egy csúsztatható fedéllel a hátsó kamera számára. Ennek köszönhetően a kamera üvege védve van a karcolásoktól. További előny azok számára, akik értékelik a magánélet és az adataik biztonságát. A kamera eltakarása meggátolja a videofelvétel készítését, ha valaki távolról hozzáfér a telefonhoz és bekapcsolja a fő kamerát. A kijelző körüli megemelt élek védelmet nyújtanak a karcolások ellen, amikor a telefont sík felületre helyezik. Beépített fémgyűrűvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon egykezes kényelmes használatát és tartóként is funkcionál. A beépített fémlemez lehetővé teszi a mágneses autós tartóhoz való csatlakoztatást. Érzékeny gombokkal és kivágásokkal rendelkezik a portokhoz. Tökéletes választás azoknak, akik értékelik a stílust, a minőséget és szeretnék óvni készüléküket.

Jellemzők:
- Sorozat: Hybrid Armor Camshield
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 Ultra
- Szín: fekete

A Samsung Galaxy S23 Ultra Hybrid Armor Camshield főbb jellemzői:
- Védelem a karcolások ellen. A tok szerkezete két tartós anyagból készült: TPU és PC
- Ellenáll az esés hatásainak az élekben elhelyezett légzsákoknak köszönhetően
- A kamerafedél védi a telefon lencséjét és a magánéletet. Bármikor eltakarhatja a kamerát
- Tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S23 Ultra formájához. Nem blokkolja a gombok, a hangszórók vagy a töltőport hozzáférését
- Még nagyobb használati kényelem. A beépített fémgyűrű, amely teljes 360 fokban forgatható, biztos fogást és kényelmes filmnézést vagy böngészést tesz lehetővé

Átgondolt tervezés A tok egy rugalmas keretből, egy kemény hátlapból és egy kamerafedélből áll. Megerősített sarkok elnyelik az ütésenergiát, amely egyenletesen oszlik el a tok felületén. Hátsó kameravédelem A burkolat hátulján egy csúsztatható fedél található a kamerának. Védi a kamera üvegét a mindennapos használat során bekövetkező karcolásoktól. Ha videót kell rögzítenie vagy fényképet kell készítenie, csak el kell csúsztatnia a fedél, hogy feltáruljon a lencse.

Átfogó védelem Az egyedi kialakítás biztosítja, hogy a tartozék védje a teljes okostelefonházat. Készüléke védőpáncélban lesz, amely megóvja minden veszélytől. Könnyű és biztonságos összeszerelés A kialakításának köszönhetően a tartozék könnyen levehető és felhelyezhető. És nincs kockázata, hogy megkarcolja a házat. Még évek használata után is az eszköz újként nézhet ki! Emellett nem kell aggódnia amiatt, hogy a burkolat véletlenül lecsúszik az eszközről. Megemelt élek A tok enyhén megemelt élei további védelmet nyújtanak a kijelző és kamera lencséje számára. Függetlenül attól, hogyan helyezi el a telefont, biztos lehet benne, hogy ezek az elemek nem fognak megkarcolódni. Pontos kivágások Az átfogó védelem ellenére a tok továbbra is szabad hozzáférést biztosít az összes szükséges porthoz, érzékelőhöz és hangszóróhoz. A készülék használatának kényelme semmilyen módon nincs korlátozva. Könnyedén csatlakoztathatja a töltőt, és a hívások vagy értesítések hangjai sincsenek feleslegesen elnémítva.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett