Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576272749 Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok Samsung Galaxy S23 tok kameravédővel fekete


Cikkszám: Hybrid Armor Camshield Samsung S23 BLACK | EAN/Vonalkód: 9145576272749 | Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok Samsung Galaxy S23 tok kameravédővel fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy S23 Hybrid Armor Camshield tok kameravédővel fekete

A Hybrid Armor Camshield tok hőre lágyuló és tartós anyagból készült, amely acélszerű megjelenést biztosít. A tok a Samsung Galaxy S23 készülékhez készült, és tökéletesen védi a telefont a leesés vagy karcolások (például zsebbe tett kulcsok) okozta sérülésektől. A tok hátulján egy csúsztatható védőfedél található a hátsó kamerához. Ennek köszönhetően a kamera üvege védve van a karcolásoktól. További előny azok számára, akik értékelik az adatbiztonságot és a magánélet védelmét. A lezárt kamera megakadályozza a videofelvételhez való hozzáférést abban az esetben, ha valaki távolról hozzáférést szerez a telefonhoz és bekapcsolja a fő kamera előnézetét. A kijelző körüli megemelt élek védik azt a karcolásoktól, amikor sík felületre helyezik. Beépített fémgyűrűvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon egy kézzel történő kényelmes használatát, és állványként is funkcionál. A beépített fémlemez lehetővé teszi, hogy mágneses autós tartókhoz rögzítsék. Érzékeny gombokat és kivágásokat tartalmaz a portokhoz. Ideális azok számára, akik értékelik a stílust, a minőséget és gondoskodni akarnak készülékük védelméről.

Specifikáció:
- Sorozat: Hybrid Armor Camshield
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23
- Szín: Fekete

Samsung Galaxy S23 Hybrid Armor Camshield főbb jellemzői:
- Véd a karcolásoktól. A tok szerkezete két tartós anyagból készült: TPU-ból és PC-ből.
- Ellenáll a leesések hatásainak a sarkokban lévő légzsákok elhelyezése révén.
- A kameravédő megvédi a telefon lencséjét és a magánéletét. Bármikor lefedheti a kamerát.
- Tökéletes illeszkedés a Samsung Galaxy S23 formájához. Nem akadályozza a gombok, hangszórók vagy a töltőport hozzáférését.
- Még nagyobb használati kényelem. A beépített fémgyűrű, amely teljes 360 fokban elforgatható, biztonságos fogást és kényelmes filmnézést vagy internetezést tesz lehetővé.

Átgondolt tervezés
A tok egy rugalmas keretből, egy kemény hátlapból és egy kamerafedélből áll. Az erősített sarkok elnyelik az ütközési energiát, amely egyenletesen oszlik el a tok felületén.

Hátsó kamera védelem
A tok hátulján egy csúsztatható fedél található a kamerához. Védi a kamera üvegét a mindennapos használat során fellépő karcolásoktól. Ha videót szeretne rögzíteni vagy fényképet készíteni, csak csúsztassa el a fedelet, hogy felfedje a lencsét.

Teljes körű védelem
Az egyedi kialakítás lehetővé teszi, hogy a tartozék az okostelefon teljes burkolatát védje. Készüléke védő páncélba kerül, amely minden veszélytől megóvja.

Könnyű és biztonságos összeszerelés
Kialakításának köszönhetően a tartozék könnyen levehető és felhelyezhető, anélkül, hogy megkarcolná a burkolatot. Még évek múltán is újként nézhet ki a készülék. Emellett nem kell aggódnia amiatt, hogy a tok véletlenül lecsúszna a készülékről.

Megemelt élek
A tok enyhén megemelt élei további biztonságot nyújtanak a kijelzőnek és a kamera lencséjének is. Függetlenül attól, hogyan helyezi le a telefont, biztos lehet benne, hogy ezek az elemek nem karcolódnak meg.

Precíz kivágások
Az átfogó védelem ellenére a tok továbbra is szabad hozzáférést biztosít minden szükséges porthoz, érzékelőhöz és hangszóróhoz. A készülék használatának kényelme semmilyen módon nem korlátozott. Könnyedén csatlakoztathatja a töltőt, és a hívások vagy értesítések hangjai sem fojtottak el.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett