Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576272756 Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok Samsung Galaxy S23-hoz kameravédelemmel kék


Cikkszám: Hybrid Armor Camshield Samsung S23 BLUE | EAN/Vonalkód: 9145576272756 | Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok Samsung Galaxy S23-hoz kameravédelemmel kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy S23 Hybrid Armor Camshield tok kameravédő kék A Hybrid Armor Camshield tok egy termoplasztikus és tartós anyagból készült, amely acélszerű megjelenésű. A tok a Samsung Galaxy S23-hoz lett adaptálva, tökéletesen védi a telefont az esésből vagy karcolásokból eredő károktól (például zsebben hordott kulcsok által okozott sérülésektől). A tok hátulján húzható fedő található, amely megvédi a kamerát a karcolásoktól. Ez különösen hasznos azok számára, akik értékelik a magánéletet és adataik biztonságát. A lefedett kamera megakadályozza a videofelvételekhez való hozzáférést abban az esetben, ha valaki távolról hozzáférést szerez a telefonhoz és bekapcsolja a főkamerát. A kijelző körüli emelt élek védik a képernyőt a karcolásoktól, amikor sík felületre kerül. Beépített fém gyűrű található rajta, amely lehetővé teszi a telefon kényelmes, egykezes használatát, és állványként is funkcionál. A beépített fémlemez lehetővé teszi, hogy mágneses autós tartókra rögzítsük. Érzékeny gombokkal és portok kivágásokkal rendelkezik. Tökéletes azok számára, akik értékelik a stílust, minőséget és gondoskodni akarnak készülékükről.

Specifikáció:
- Sorozat: Hybrid Armor Camshield
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23
- Szín: kék

Samsung Galaxy S23 Hybrid Armor Camshield fő jellemzői:
- Véd a karcolások ellen. A tok szerkezete két tartós anyagból készült: TPU és PC
- Ellenáll az esés hatásainak az élekben elhelyezett légpárnák révén
- A kameravédő megvédi a telefon lencséjét és a magánéletét is. Bármikor elzárhatja a kamerát
- Tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S23 formájához. Nem akadályozza a gombok, a hangszórók vagy a töltőport hozzáférését
- Még nagyobb használati kényelem. A beépített, teljes 360 fokban forgatható fémgyűrű biztonságos fogást és kényelmes filmnézést vagy internetezést biztosít

Jól átgondolt tervezés: A tok egy rugalmas keretből, egy kemény hátlapból és egy kamerafedélből áll. A megerősített sarkok elnyelik az ütközési energiát, amely egyenletesen oszlik el a tok felületén.

Hátsó kamera védelem: A tok hátulján egy húzható fedő található a kamera számára. Védi a kamera üvegét a mindennapi használat során bekövetkező karcolásoktól. Ha videót kell felvenni vagy fényképet készíteni, egyszerűen csúsztassa el a fedelet, hogy felfedje a lencsét.

Teljeskörű védelem: Az egyedi kialakításnak köszönhetően a kiegészítő védi az okostelefon teljes burkolatát. A készülék egy védelmi páncélba burkolódik, amely megóvja minden veszélytől.

Könnyű és biztonságos összeszerelés: Kialakításának köszönhetően a kiegészítőt könnyű fel- és levenni. Anélkül, hogy a burkolatot megkarcolná. Még több éves használat után is a készülék újszerű maradhat! Ráadásul nem kell aggódni, hogy a telefontok véletlenül lecsúszna a készülékről.

Emelt élek: A tok kissé emelt élei további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamera lencséjének. Függetlenül attól, hogyan helyezi le a telefont, biztos lehet benne, hogy ezek az elemek nem karcolódnak meg.

Precíz kivágások: A teljeskörű védelem ellenére a tok továbbra is szabad hozzáférést biztosít minden szükséges porthoz, érzékelőhöz és hangszóróhoz. A készülék használati kényelme semmilyen módon nincs korlátozva. Könnyen csatlakoztathatja a töltőt, és a hívások vagy értesítések hangját sem nyomják el feleslegesen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett