Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576267929 Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok iPhone 14 Pro Max-hoz kameravédővel kék


Cikkszám: Hybrid Armor Camshield iPhone 14 Pro Max BLUE | EAN/Vonalkód: 9145576267929 | Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok iPhone 14 Pro Max-hoz kameravédővel kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Pro Max Hybrid Armor Camshield tok kameravédővel kék A Hybrid Armor Camshield tok hőre lágyuló és tartós anyagból készült, amely acél kinézetet kölcsönöz neki. Az iPhone 14 Pro Max-hoz tökéletesen illeszkedő borító kiválóan védi a telefont az ütődések és karcolások ellen (például a zsebben hordott kulcsok miatt). A borító rendelkezik egy csúsztatható kameravédővel. Ennek köszönhetően a kamera üvege védve van a karcolásoktól. További előny azok számára, akik értékelik adatainak biztonságát és magánéletét. A fedett kamera megakadályozza a videófelvételekhez való hozzáférést arra az esetre, ha valaki távoli hozzáférést szerezne a telefonhoz és bekapcsolná a főkamerát. Az emelt szélek a képernyő körül megvédik azt a karcolásoktól, amikor sík felületre helyezik. Beépített fémgyűrűje van, amely lehetővé teszi a telefon kényelmes használatát egy kézzel, valamint állványként is funkcionál. A beépített fémlemez révén mágneses autós tartókhoz is rögzíthető. Érzékeny gombokkal és kivágásokkal rendelkezik a portok számára. Tökéletes választás azok számára, akik értékelik a stílust, a minőséget és gondoskodni szeretnének eszközükről.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Hybrid Armor Camshield
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max
- Készülék modellkódjai: A2651, A2893, A2896, A2895, A2894
- Szín: kék

iPhone 14 Pro Max Hybrid Armor Camshield főbb jellemzői:
- Védi a karcolások ellen. A tok szerkezete két tartós anyagból készült: TPU és PC.
- Ellenáll az ütődések hatásainak, köszönhetően a sarkokban elhelyezett légzsákoknak.
- A kameravédő megvédi a lencsét és biztosítja privát szféráját. Bármikor lefedheti a kamerát.
- Tökéletesen illesztett az iPhone 14 Pro Max formájához. Nem akadályozza a gombok, hangszórók vagy a töltőport elérését.
- Még nagyobb használati kényelem. A beépített fém gyűrű, amely teljes 360 fokban forog, biztos fogást és kényelmes filmnézést vagy internetezést tesz lehetővé.

Jól átgondolt dizájn
A tok egy rugalmas keretből, kemény hátlapból és egy kameravédőből áll. Megerősített sarkai elnyelik az ütődés energiatartalmát, amit egyenletesen osztanak el a tok felületén.

Hátlapi kameravédelem
A tok hátoldalán egy csúsztatható védő található a kamerához. Ez megvédi a kamerát a mindennapi használat során fellépő karcolásoktól. Amikor videót szeretne rögzíteni vagy fotót készíteni, egyszerűen csúsztassa el a védőt a lencse szabadon hagyásához.

Átfogó védelem
Az egyedi kialakítás védelmet nyújt az okostelefon teljes házának. Készüléke védőpáncélba burkolva lesz, amely megvédi minden veszélytől.

Könnyű és biztonságos összeszerelés
Kialakításának köszönhetően a borító könnyen fel- és levehető. Mindezt anélkül, hogy karcolná a készüléket. Még évek használat után is úgy nézhet ki a készülék, mint új korában! Továbbá nem kell aggódnia, hogy a borító véletlenül lecsúszik az eszközről.

Emelt élek
A tok enyhén emelt szélei további biztonságot nyújtanak a képernyőnek és a kameralencséknek. Bárhogy is tegye le a telefont, biztos lehet benne, hogy ezek az elemek nem karcolódnak meg.

Precíz kivágások
Az átfogó védelem ellenére a tok továbbra is szabad hozzáférést biztosít minden szükséges porthoz, érzékelőhöz és hangszóróhoz. Az eszköz használatának kényelme semmilyen módon nem korlátozott. Könnyen csatlakoztathatja a töltőt, és a hívások vagy értesítések hangja sem tompul.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett