Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576267912 Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok iPhone 14 Pro Max-hoz kamerafedéllel fekete


Cikkszám: Hybrid Armor Camshield iPhone 14 Pro Max BLACK | EAN/Vonalkód: 9145576267912 | Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok iPhone 14 Pro Max-hoz kamerafedéllel fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Pro Max Hybrid Armor Camshield tok kamerafedéllel fekete A Hybrid Armor Camshield tok termoplasztikus és tartós anyagból készült, amely acélhoz hasonló megjelenésű. A tok az iPhone 14 Pro Max készülékhez igazodik, és tökéletesen védi a telefont a sérülésektől, például esésektől vagy karcoktól (például zsebbe tett kulcsoktól). A tok hátulján található egy eltolható kamerafedél, amely megvédi a kamera üvegét a karcolásoktól. Emellett azok számára is előnyös, akik értékelik a magánélet védelmét és adataik biztonságát. A lefedett kamera megakadályozza a videófelvételhez való hozzáférést, ha valaki távoli hozzáférést szerez a telefonhoz, és bekapcsolja a kamera előnézetét. Az emelt élek a kijelző körül védenek a karcoktól, ha a telefont sík felületre helyezik. Beépített fémgyűrűje lehetővé teszi a telefon kényelmes egykezes használatát, és állványként is funkcionál. A beépített fémlemez lehetővé teszi, hogy mágneses autós tartókhoz rögzítsék. Reagáló gombokkal és portok számára kialakított kivágásokkal rendelkezik. Tökéletes azok számára, akik értékelik a stílust, a minőséget és gondoskodni akarnak készülékük védelméről.

Specifikáció:
- Sorozat: Hybrid Armor Camshield
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max
- Készülék modell kód: - A2651 , A2893 , A2896 , A2895 , A2894
- Fekete szín

iPhone 14 Pro Max Hybrid Armor Camshield fő jellemzői:
- Védi a karcolásoktól: A tok két tartós anyagból készült: TPU és PC
- Ellenáll az esések hatásainak: A sarkokban elhelyezett légzsákoknak köszönhetően
- A kamerafedél védi a telefon lencséjét és a magánéletet: Bármikor eltakarható a kamera
- Tökéletesen illeszkedik az iPhone 14 Pro Max formájához: Nem akadályozza a gombok, hangszórók vagy a töltőport használatát
- Még nagyobb használati kényelem: A beépített fémgyűrű, amely teljes 360 fokban forog, biztos fogást és kényelmes filmnézést vagy internetezést biztosít

Jól átgondolt dizájn: A tok egy rugalmas keretből, kemény hátlapból és kamerafedőből áll. A megerősített sarkok elnyelik az ütési energiát, amely egyenletesen oszlik el a tok felületén.
Hátsó kamera védelme: A tok hátulján eltolható fedelet találunk a kamerához. Védelem a kamera üvege karcolások ellen mindennapi használat során. Videofelvétel vagy fotó készítéskor csak el kell tolni a sapkát a lencse felfedéséhez.
Átfogó védelem: Az egyedi dizájn miatt az kiegészítő az okostelefon teljes házát védi. Készüléked védelmező páncélban lesz, amely minden veszélytől megóvja.
Könnyű és biztonságos összeszerelés: Kialakításának köszönhetően a kiegészítő könnyen levehető és felhelyezhető. Anélkül, hogy megkarcolná a házat. Még évek múltán is úgy nézhet ki a felszerelés, mintha új lenne! Ráadásul nem kell attól tartanod, hogy a burkolat véletlenül lecsúszik a készülékről.
Emelt élek: A tok kissé emelt élei további biztonságot nyújtanak a kijelzőnek és a kamerának. Nem számít, hogyan helyezed le a telefont, biztos lehetsz benne, hogy ezek az elemek nem karcolódnak.
Precíz kivágások: Az átfogó védelem ellenére a tok továbbra is garantálja a szabad hozzáférést minden szükséges porthoz, érzékelőhöz és hangszóróhoz. A készülék használatának kényelme nem csökken semmilyen módon. Könnyen csatlakoztathatod hozzá a töltőt, és a hívások vagy értesítések hangjai nem lesznek feleslegesen elnyomva.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett