Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576267837 Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok iPhone 14-hez kameravédelemmel kék


Cikkszám: Hybrid Armor Camshield iPhone 14 BLUE | EAN/Vonalkód: 9145576267837 | Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok iPhone 14-hez kameravédelemmel kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hybrid Armor Camshield iPhone 14 tok kék kameravédővel
A Hybrid Armor Camshield tok thermoplasztikus és tartós anyagból készült, amely acélhatású. A tok az iPhone 14 számára lett tervezve, tökéletes védelmet nyújt a telefonnak esések vagy karcolások ellen (például zsebben hordott kulcsok által). A hátlapon található egy elcsúsztatható kameravédő. Ennek köszönhetően a kamera üvege védve van a karcolásoktól. Plusz előny azok számára, akik értékelik a magánélet védelmét és adataik biztonságát. A fedett kamera megakadályozza a videofelvételhez való hozzáférést, ha valaki távolról hozzáfér a telefonhoz és bekapcsolja a fő kamera nézetét. Az emelt szélek a kijelző körül megvédik azt a karcolásoktól, amikor sík felületre helyezik. Beépített fémgyűrűvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon egykezes használatát és állványként is funkcionál. A beépített fémlemeznek köszönhetően rögzíthető mágneses autós tartókhoz. Érzékeny gombokkal és portkivágásokkal van ellátva. Tökéletes választás azok számára, akik értékelik a stílust, a minőséget és gondoskodni szeretnének eszközükről.

Specifikáció:
- Sorozat: Hybrid Armor Camshield
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14
- Készülék modellkódok: A2649, A2881, A2884, A2883, A2882
- Szín: Kék

iPhone 14 Hybrid Armor Camshield kulcsfontosságú jellemzői:
- Véd a karcolások ellen. A tok két tartós anyagból készült: TPU és PC
- Ellenáll az esések hatásainak a sarkokban elhelyezett légzsákoknak köszönhetően
- A kamera fedél védi a lencsét és a magánéletét. Bármikor lefedheti a kamerát
- Tökéletesen illeszkedik az iPhone 14 alakjához. Nem akadályozza a gombok, hangszórók vagy a töltőport hozzáférhetőségét
- Még nagyobb kényelem a használat során. A beépített fémgyűrű, amely teljesen 360 fokban forgatható, biztonságos fogást és kényelmes filmnézést vagy internetezést biztosít

Átgondolt dizájn
A tok rugalmas keretből, kemény hátlapból és kameravédőből áll. A megerősített sarkok elnyelik az ütési energiát, amely egyenletesen oszlik el a tok felületén.

Hátsó kamera védelem
A tok hátulján található egy elcsúsztatható kamera fedél. Védi a kamera üvegét a mindennapi használat során fellépő karcolásoktól. Amikor videót vagy fotót szeretne készíteni, csak el kell csúsztatnia a fedelet a lencse felfedéséhez.

Átfogó védelem
Az egyedi dizájn biztosítja, hogy a kiegészítő az okostelefon teljes házát védi. Az eszköze egy védőpáncéllal lesz bevonva, amely minden veszélytől megóvja.

Könnyű és biztos összeszerelés
A kialakításának köszönhetően a kiegészítő könnyen fel- és levehető. És mindezt anélkül, hogy megkarcolná a burkolatot. Még többéves használat után is az eszköz úgy nézhet ki, mint újkorában! Ezenkívül nem kell aggódnia amiatt, hogy a tok véletlenül lecsúszik az eszközről.

Emelt szélek
A tok enyhén megemelt szélei további védelmet biztosítanak a kijelző és a kamera lencséje számára. Függetlenül attól, hogyan helyezi le a telefont, biztos lehet benne, hogy ezek az elemek nem fognak megkarcolódni.

Precíz kivágások
Az átfogó védelem ellenére a tok továbbra is biztosítja a szükséges portok, érzékelők és hangszórók szabad hozzáférését. Az eszköz használatának kényelme nem csökken. Könnyedén csatlakoztathatja a töltőt, és a hívások vagy értesítések hangjai nem lesznek feleslegesen tompítva.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett