Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576267974 Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok iPhone 13 Pro kameravédővel fekete


Cikkszám: Hybrid Armor Camshield iPhone 13 Pro BLACK | EAN/Vonalkód: 9145576267974 | Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok iPhone 13 Pro kameravédővel fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 13 Pro Hybrid Armor Camshield tok Kameravédővel Fekete

A Hybrid Armor Camshield tok termoplasztikus és tartós anyagból készült, amely acélszerű megjelenést kölcsönöz neki. A tok az iPhone 13 Pro készülékhez van adaptálva, tökéletesen védi a telefont az esés vagy karcolódás okozta károktól (például a zsebben hordott kulcsok által). A toknak csúszó borítása van a hátsó kamerához, amely megvédi a kamerát a karcolásoktól. Ez egy plusz pont azoknak, akik fontosnak tartják a magánélet és az adatok biztonságát. A fedett kamera megakadályozza a videofelvételhez való hozzáférést abban az esetben, ha valaki távoli hozzáférést szerez a telefonhoz, és bekapcsolja a fő kamerát. A kijelző körüli megemelt szélek megvédik azt a karcolásoktól, amikor lapos felületre helyezik. Beépített fém gyűrűt tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen használja a telefont egy kézzel, és állványként is funkcionál. A beépített fémlemez lehetővé teszi, hogy mágneses autós tartókhoz rögzítse. Érzékeny gombokkal és kivágásokkal rendelkezik a portok számára. Tökéletes azok számára, akik értékelik a stílust, a minőséget és gondoskodni akarnak eszközükről.

Specifikáció:
- Sorozat: Hybrid Armor Camshield
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro
- Készülék model kód: - A2483
- A2636
- A2639
- A2640
- A2638
- Szín: Fekete

iPhone 13 Pro Hybrid Armor Camshield fő jellemzői:
- Védelem a karcolások ellen - A tok szerkezete két tartós anyagból készült: TPU és PC.
- Ellenáll az esések hatásainak - A sarkokban elhelyezett légzsákoknak köszönhetően.
- A kameravédő védi a telefon lencséjét és a magánéletet - Bármikor lefedheti a kamerát.
- Tökéletesen illeszkedik az iPhone 13 Pro alakjához - Nem akadályozza a gombok, hangszórók vagy töltőport elérését.
- Még nagyobb kényelem a használathoz - A beépített fém gyűrű, amely teljes 360 fokban forog, biztos fogást és kényelmes filmnézést vagy böngészést biztosít.

Jól átgondolt kialakítás
A tok rugalmas keretből, kemény hátlapból és kameravédőből áll. A megerősített sarkok elnyelik az ütés energiáját, amely egyenletesen eloszlik a tok felületén.

Hátsó kamera védelem
A tok hátsó részén csúsztatható borítás található a kamerához. Megvédi a kamera üvegét a karcolásoktól a mindennapi használat során. Amikor videót kell felvenned vagy fényképet készítened, csak csúsztasd el a fedelet, hogy felfedje a lencsét.

Komplex védelem
Az egyedi kialakítás lehetővé teszi, hogy az eszköz teljes burkolata védve legyen. Az eszközöd egy védőpáncélba lesz burkolva, amely minden veszélytől megvédi.

Könnyű és biztonságos összeszerelés
Az kialakításnak köszönhetően a tok könnyen fel- és levehető. Anélkül, hogy a burkolatot megkarcolnád. Még évek múltán is úgy nézhet ki az eszköz, mint új korában! Ráadásul nem kell aggódnod amiatt, hogy a burkolat véletlenül lecsúszik az eszközről.

Megemelt szélek
A tok enyhén megemelt élei további biztonságot nyújtanak a kijelző és a kamera lencséje számára. Bármilyen helyzetben is helyezed le a telefont, biztos lehetsz abban, hogy ezek az elemek nem karcolódnak meg.

Precíz kivágások
A komplex védelem ellenére a tok továbbra is biztosítja a szabad hozzáférést minden szükséges porthoz, érzékelőhöz és hangszóróhoz. Az eszköz használatának kényelme semmilyen módon nincs korlátozva. Könnyedén csatlakoztathatod a töltőt, és a hívások vagy értesítések hangjai sem lesznek feleslegesen elnyomva.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett