Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172663810 Márka: Baseus

HUB Baseus PortalJoy Sorozat 13 az 1-ben USB-C - 2x HDMI / DP / VGA / USB-A 3.1 / USB-C 3.1 / USB-A 2.0 / PD / RJ45 / SD / TF / AUX - szürke


Cikkszám: B00053002811-01 | EAN/Vonalkód: 6932172663810 | Márka: Baseus

HUB Baseus PortalJoy Sorozat 13 az 1-ben USB-C - 2x HDMI / DP / VGA / USB-A 3.1 / USB-C 3.1 / USB-A 2.0 / PD / RJ45 / SD / TF / AUX - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

34400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HUB Baseus PortalJoy Sorozat 13 az 1-ben USB-C - 2x HDMI / DP / VGA / 2x USB 3.1 / USB-C 3.1 / USB 2.0 / PD / RJ45 / SD / TF / AUX - szürke Fedezd fel a Baseus PortalJoy Sorozat 13 az 1-ben HUB lenyűgöző lehetőségeit! Ez a fejlett eszköz növeli a munka hatékonyságát, mivel 4 kijelzőre továbbítja a videójeleket, gyors adatátvitelre képes és biztonságos töltést biztosít. Különféle portokkal felszerelve, a HUB ideális többfeladatos munkához. Az akár 10 Gb/s adatátviteli sebesség USB 3.2 Gen 2 portokkal lehetővé teszi a nagy fájlok azonnali átvitelét. A kifinomult dizájn és a különböző eszközökkel való széles kompatibilitás miatt nemcsak funkcionális, hanem stílusos megoldás is.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus PortalJoy Sorozat BS-OH119
- Csatlakozók:
- USB-A 3.1 10 Gb/s
- USB-A 3.1 10 Gb/s
- USB-C 3.1 10 Gb/s
- USB-A 2.0 480 Mbps
- HDMI 4K 60Hz
- HDMI 4K 60Hz
- DisplayPort 8K 30Hz
- VGA 1080p 60Hz
- USB-C PD 100W (max.)
- 60MB/s SD kártya olvasó
- 60MB/s TF kártya olvasó
- 3.5 mm mini jack (támogatja a CTIA fejhallgató és hangszóró bővítést)
- RJ45 1000Mbps
- Bemenet: 5V/3A, 9V/3A, 15V/3A, 20V/5A
- Kimenet: 5V/0.5A, 5V/0.9A
- Anyag: alumínium ötvözet
- Szürke szín

A Baseus PortalJoy Sorozat BS-OH119 HUB legfontosabb előnyei:
- Növeli a munka hatékonyságát, köszönhetően a négykijelzős megoldásnak. A HUB 2x HDMI, DisplayPort és VGA portokkal van felszerelve.
- Gyors adatátvitelt garantál, akár 10 Gb/s sebességgel. 3 USB 3.2 Gen 2 portja villámgyors fájlátvitelt tesz lehetővé.
- Biztonságos és gyors töltést tesz lehetővé a 100W teljesítményű USB-C PD kimenetnek köszönhetően. A Baseus intelligens chipje védi az eszközt a túlmelegedés ellen.
- Rafinált dizájn, lenyűgöző részletekkel. A matt felület és az erős, fonott USB-C kábel csak néhány előnye.
- Széles kompatibilitást kínál különféle eszközökkel és rendszerekkel. Kiválóan működik laptopokkal, táblagépekkel és számos operációs rendszerrel.

Nagyobb munka hatékonyság a négykijelzős megoldással: A Baseus PortalJoy Sorozat 13 az 1-ben HUB igazi áttörést jelent azok számára, akik kibővített munkaterületre van szükségük. Négy monitort használhatsz egyszerre, ami jelentősen növeli a munka hatékonyságát. A HUB 2x HDMI, DisplayPort és VGA portokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik különféle típusú monitorok csatlakoztatását. A DisplayPort 8K 30Hz videójelet támogat és visszafelé kompatibilis 4K 120Hz, 4K 60Hz és 4K 30Hz módokkal különféle alkalmakhoz. Amikor eszközöket csatlakoztatsz a portokhoz, az indikátor tájékoztat arról, hogy a portok támogatják-e a videóátvitelt. Ha az indikátor folyamatos, azt jelenti, hogy a port egyszerre támogatja a töltést, az adatátvitelt és a videókimenetet is. Ha az indikátor villog, akkor csak a töltés és az adatátvitel támogatott. Ez ideális megoldás grafikusoknak, programozóknak és olyanoknak, akik adatokkal dolgoznak és fejlett monitor konfigurációra van szükségük a legmagasabb szintű feladatvégzéshez.

Gyors adatátvitel akár 10 Gb/s sebességgel: A nagy fájlok átvitele még soha nem volt ilyen gyors! A Baseus PortalJoy Sorozat 13 az 1-ben HUB 3 USB 3.2 Gen 2 porttal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az adatátvitelt akár 10 Gb/s sebességgel. Ennek köszönhetően néhány másodperc alatt átviheted a videókat, fotókat és dokumentumokat. Ez óriási kényelem a nagy multimédiás fájlokkal dolgozó szakemberek számára. Ezt a funkciót nagyra értékelheted, akár fotós, videószerkesztő, vagy grafikus tervező vagy.

Biztonságos és gyors töltés: Felejtsd el a túlmelegedési problémákat és a lassú eszköztöltést. A Baseus PortalJoy Sorozat 13 az 1-ben HUB USB-C PD 100W kimenettel rendelkezik, amely gyors és biztonságos töltést biztosít. A beépített intelligens Baseus chip automatikusan beállítja a töltési teljesítményt, védve az akkumulátort a károsodás ellen. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a biztonságot és a hatékonyságot.

Kifinomult dizájn lenyűgöző részletekkel: A Baseus PortalJoy Sorozat 13 az 1-ben HUB lenyűgöz a finom kidolgozással és figyelemmel a részletekre. A matt felület eleganciát kölcsönöz, az erős fonott USB-C kábel tartósságot biztosít. A túlmelegedés elleni fokozott védelem hosszú távú és hibamentes használatot garantál. Nemcsak funkcionális, hanem stílusos kiegészítő is, amely tökéletesen illeszkedik bármely modern irodába.

Széles kompatibilitás különféle eszközökkel és rendszerekkel: A Baseus PortalJoy Sorozat 13 az 1-ben HUB univerzális megoldás, amely számos eszközzel és operációs rendszerrel működik. Legyen szó MacBook-ról, Windows laptopról, táblagépről vagy más eszközökről, a HUB teljes kompatibilitást biztosít. Támogat többek között: MacBook Pro, MacBook Air, MateBook, Lenovo Yoga, Honor MagicBook, Xiaomi Air, Asus Zenbook, iPad Pro, Huawei MatePad, Microsoft Surface Pro és még sok más eszköz. Egy sokoldalú eszköz minden felhasználó számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett