Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172622169 Márka: Baseus

HUB 8in1 Baseus StarJoy USB-C to USB-C PD / 3x USB-A / HDMI / RJ-45 / SD TF - szürke


Cikkszám: WKWG080213 | EAN/Vonalkód: 6932172622169 | Márka: Baseus

HUB 8in1 Baseus StarJoy USB-C to USB-C PD / 3x USB-A / HDMI / RJ-45 / SD TF - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HUB 8in1 Baseus StarJoy - szürke
A Baseus StarJoy sorozat egy modern és sokoldalú szórakoztató központ, amely minden multimédiás csatlakozási igényt kielégít. Különféle portokkal, könnyű fém házzal és egyedi funkciókkal rendelkező eszköz, amely nemcsak megkönnyíti az életet, hanem hatékonyabbá is teszi, páratlan elektronikai élményt kínálva.
A Baseus StarJoy sorozat legfontosabb előnyei:
- Különféle portok: HDMI, USB-A, USB-C, SD/TF portokkal felszerelve ez a HUB rengeteg csatlakozási lehetőséget kínál, kiküszöbölve a korlátozásokat és teljes támogatást nyújtva különféle eszközök számára.
- USB-C PD a számítógépek töltéséhez: A Power Delivery lehetővé teszi a számítógépek gyors és hatékony töltését, így mindig készen áll az indulásra, még útközben is.
- Könnyű fém ház: Az elegáns, könnyű fémből készült ház nemcsak szilárd szerkezetet biztosít, hanem stílust és presztízst is ad munkahelyének.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Sorozat: StarJoy
- Szín: Szürke
- Csatlakozó típusa:
- 1x USB-C (male)
- 1x USB-C PD
- 3x USB-A 3.1
- 1x HDMI 4K 60Hz
- 1x RJ-45
- 1x SD/TF

Különféle portok minden igényhez
A Baseus StarJoy 8-in-1 HUB széleskörű portválasztékot kínál, beleértve a HDMI, USB-A, USB-C, SD/TF portokat. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több eszközt is könnyedén csatlakoztathat bármiféle komplikáció nélkül, így teljes körű multimédiás élményt biztosít.
USB-C PD a gyors töltéshez
Az USB-C Power Delivery segítségével a HUB nemcsak multimédiás csatlakozásokat támogat, hanem hordozható áramforrást is biztosít a laptopjához. Ez ideális megoldás azok számára, akiknek mindig készen kell állniuk az akcióra.
Könnyű fém burkolat az eleganciáért és tartósságért
Sokkal jobb, mint a szokásos műanyag tokok, a könnyű fémből készült konstrukció nemcsak megvédi a belső elektronikát, hanem egyedi megjelenést is biztosít, amely biztosan vonzza a figyelmet.
Kompakt kialakítás, mobilitás és egyszerű használat
Kompakt méretének és integrált kialakításának köszönhetően a HUB 8in1 Baseus StarJoy könnyen hordozható, így tökéletes megoldás aktív emberek számára, akiknek egy mobil dokkolóra van szükségük teljes funkcionalitással.
Elengedhetetlen kiegészítő szakemberek és technológiai rajongók számára
Akár távmunkás, akár technológiai rajongó, a HUB nélkülözhetetlen eszköz, amely javítja a termelékenységet és lehetővé teszi, hogy kihasználja eszközei teljes potenciálját.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett