Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168432200 Márka: Huanger

Huanger HE0536 játéktelefon rögzítő funkcióval (sárga)


Cikkszám: HE0536 | EAN/Vonalkód: 5906168432200 | Márka: Huanger

Huanger HE0536 játéktelefon rögzítő funkcióval (sárga)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Huanger HE0536 interaktív játéktelefon elengedhetetlen játék, amely végtelen szórakozást és tanulást nyújt gyermekének. Különféle hangokkal és dallamokkal van felszerelve, mint például altatódalok, állathangok, hangszerhangok és autóhangok, amelyek lehetővé teszik, hogy kisgyermeke új hangokat fedezzen fel és fejlessze hallását. Ez a játék ideális 18 hónapos és idősebb babák számára, és támogatja érzékelési képességeik fejlődését.

Interaktivitás és kreativitás
A Huanger HE0536 telefont úgy tervezték, hogy ösztönözze a gyermek kognitív interakcióját. A játéknak különféle gombjai vannak, rajzokkal, amelyek különböző jeleneteket és hangokat ábrázolnak, és amelyek arra ösztönzik a gyermeket, hogy kreatívan játszon és fejlessze képzeletét. A hangerő beállításának lehetősége még kényelmesebbé és a gyerek igényeihez igazíthatóbbá teszi a játékidőt. Ráadásul a rögzítő funkció lehetővé teszi, hogy gyermeke saját hangját felvegye és visszajátssza, ami elősegíti a beszéd és a képzelet fejlődését. Így gyermeke szórakoztató módon fejlesztheti nyelvi készségeit már korán.

Különféle hangok és dallamok
A Huanger HE0536 számos hanggal lepi meg gyermekét. A hangszerhangok, altatódalok, autóhangok, állathangok és sok más hang mind a kisgyermek hallásának és észlelésének fejlődését támogatják. Ezenkívül a különféle dallamok lejátszása révén ez a telefon tökéletesen segít a babának elaludni.

Gyártó: Huanger
Modell: HE0536
Ajánlott kor: 18 hónapos kortól
Nem: Fiú, lány
Méret: 13 cm x 7,5 cm x 2,5 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett