Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974370800000

HOTO intelligens konyhai mérleg Bluetooth (QWCFC001)


Cikkszám: QWCFC001 | EAN/Vonalkód: 6974370800000

HOTO intelligens konyhai mérleg Bluetooth (QWCFC001)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A HOTO márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Smart Kitchen Scale Hoto QWCFC001
Gyakran főzöl vagy sütsz? Könnyítse meg munkáját a konyhában, és szerelje fel magát a HOTO QWCFC001 intelligens konyhai mérleggel. A készülék 0,1 g-os pontossággal mér, kényelmes mértékegységváltást tesz lehetővé, és átlátszó LED kijelzővel rendelkezik. Kiváló minőségű anyagokból (beleértve az edzett üveget is) készült, és kompatibilis a Mi Home alkalmazással – így például elmentheti és megoszthatja receptjeit. A HOTO márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Lenyűgöző precizitás
A pontos mérleg minden konyha elengedhetetlen kelléke. Éppen ezért a HOTO QWCFC001 rendkívül precíz szenzorral van felszerelve, amely akár 0,1 g-os pontossággal garantálja a méréseket. A készülék mérési tartománya 1 - 3000 g, így a könnyű alapanyagok és a nagyobb termékek is lemérhetők. Szabadon válthat a mértékegységek között is – válasszon a g, ml, oz és lb:oz közül.

Jól kidolgozott
A jól leolvasható LED-kijelző kiváló minőségű edzett üvegből készült, így a mérési eredmények gyors és egyszerű. Ezenkívül tartós és könnyen tisztítható. Okos kialakításának köszönhetően a mérleg rendkívül egyszerűen kezelhető, mindössze egyetlen gombbal lehet be-/kikapcsolni a készüléket és cserélni a mértékegységet.

Hasznos minden helyzetben
A HOTO intelligens konyhai mérlege tökéletesen illeszkedik konyhájába, és sokféle tevékenységet tesz lehetővé. Segítségével pontosan kiméri a sütemény összes összetevőjét, ami garantálja a sikeres sütést. A mérleg abban is segít, hogy optimális adag ételt készítsen egy gyermek számára, de a diétázók számára is hasznos lesz.

Mi Home alkalmazás
A lehetőségek itt nem értek véget! Töltse le a Mi Home alkalmazást, adja hozzá a mérleget, és férhet hozzá további funkciókhoz. Az alkalmazásnak köszönhetően elmentheti a mérési adatokat, valamint recepteket hozhat létre és oszthat meg. Segít a tökéletes kávé elkészítésében is – információt nyújt az optimális víz- és babmennyiségről, valamint az optimális főzési időről.

GyártóHOTO
NévHOTO intelligens konyhai mérleg
ModellQWCFC001
Méretek181,8 x 168 x 26,8 mm
SúlyKörülbelül 342 g
Mérési tartomány1-3000 g
Pontosság0,1-0,5 g
Egységekg/ml/oz/lb:oz
Tápegység3x AAA elem
Vezeték nélküli kapcsolatBluetooth 4.0
Bluetooth átviteli hatótávolságkb. 8 m
Automatikus kikapcsolás180 mp után
Üzemhőmérséklet10-40°C
Tárolási hőmérséklet-10°C - 50°C
Tárolási páratartalom≤90% relatív páratartalom
HardverkövetelményekAndroid 4.4 vagy újabb / iOS 8.0 vagy újabb, Bluetooth 4.0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett